SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Saadet Partisi'nin Aday Adayı Sayısı 14

Saadet Partisi'nin Aday Adayı Sayısı 14
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Malatya Milletvekilliği aday adaylığı için 14 ismin başvuruda bulunduğu açıklandı. 

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı 28. Dönem Milletvekili aday adayı başvuru sürecini tamamlayarak, başvuran 14 kişinin ismini Saadet Partisi Genel Merkezine bildirdi. 

İl Başkanlığından yapılan açıklamada: “14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerin başta Malatya’mız olmak üzere tüm ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz. Yaşadığımız deprem felaketinin yaralarını bir an önce sarıp, insanlarımızın hayatlarının normale dönmesi en büyük temennimizdir. Yarım asrı deviren siyasi çizgimizde savunduğumuz değerlerden ve hedeflerden hiç taviz vermedik. ‘Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’ dedik. Bu 3 temel hedefi gerçekleştirmek en büyük motivasyonlarımızdan birisi oldu. Aday adaylık sürecinde yoğun bir teveccüh gösteren başta gençlerimiz olmak üzere tüm adaylarımıza teşekkür ediyoruz. 14 Mayıs’ta ülkemizde iklim değişecek, ahlakın ve adaletin iktidarını aziz milletimizle el ele vererek kuracağız. Seçimlerin tekrar hayırlı olmasını diliyor, Aday adaylarımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz.”  denildi.

Saadet Partisi Malatya Milletvekilliği Aday Adayları şunlar:

1-Çetin Balalan-Em.Memur 

2-Emre Fırat-Avukat 

3-Mehmet Sofuoğlu-İnş.Müh. 

4-Mikail Polat-Yönetici 

5-Osman Çetin-İnşaat 

6-Osman Solmaz-Esnaf 

7-Şefik Cengiz-Esnaf 

8-Şükrü Ekici-Serbest 

9-Tuba Şinşek-Öğrenci 

10-Yavuz Yücegönül-Serbest 

11-Yunus Arslan-Esnaf 

12-Murat Keleş-Basın/Yayın 

13-Şeyhmus Tanrıverdi-Eğitimci 

14-Bahattin Bölükbaşı-Avukat 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatya (1 yıl önce)
    Bunların hiçbirinden milletvekili olmaz hepsini eleyin liyakat yok beceri yok
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hangisini tanıyorsun aslan parcası. Liyakat sizin akp lilerde var zaten 20 denede malatya ne hale düştü. Tanımadığın bilmediğin insanlar ile ilgili yorum yapma
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Berk (1 yıl önce)
    Yetkilileri.kutlarim.10.000.tlmiz.daha.yatmadi.bugun.51.gün.cevre.sehirçilik.nufus.tapu.uyanin
    %20
    %80
    Yanıtla
  • ali (1 yıl önce)
    insanları çiftçi yapmak üretim yapabilmesi için arazilerinde yaşamaları sağlanmalı teşvik edilmeli arazilerine ev yapmaları doğal ama bunun bir düzen oran içinde yapılması gerekir şehirde beton kulelerde yaşatıp çiftçilik olmaz...devlet burda yaşayan insanlara sosyal imkan sunmalı eğitim sağlık vb. ..ecevitin köy kent projesi güzel bir projeydi ...
    %70
    %30
    Yanıtla