SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadık İçin Şimdi de Beşiktaş İddiası

0
Güncellendi - 2018-07-04 16:48:31
Sadık İçin Şimdi de Beşiktaş İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un başarılı stoperi Sadık Çiftpınar'ın adı Galatasaray ve Trabzonspor'un ardından Beşiktaş ile anılmaya başladı.

Transfer döneminin başından itibaren adı önce Galatasaray, ardından da Trabzonspor ile sıkça anılan Sadık Çiftpınar için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Evkur Yeni Malatyaspor'a 2.Lig'deyken transfer olan ve gerek Spor Toto 1.Lig gerekse de Spor Toto Süper Lig'deki performansıyla dikkatleri üzerine çeken genç stoper için bu kez de Süper Ligin bir başka devi Beşiktaş'ın teklifte bulunmaya hazırlandığı ileri sürüldü.

Yeni sezon için alternatifli bir kadro oluşturmak isteyen Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş'in verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten yönetimin, Evkur Yeni Malatyaspor'un 25 yaşındaki stoperi Sadık Çiftpınar için Evkur Yeni Malatyaspor yönetimiyle temasa geçeceği öğrenildi.

Trabzonspor'un da ilgilendiği Sadık Çiftpınar'ın transferiyle ilgili son kararı Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi verecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • dayı (5 yıl önce)
    sadık malatyaspor için uygun bir futbolcu. formda olduğu müddetçe ilk 11 de yer bulur. ama büyük takımlardan birine giderse , gittiği takımda iyi bir yedek olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (5 yıl önce)
    Istenen para 500 bin euro ne komik bir kulüp öyle bir oyuncuyu o para ya bulamazsınızz
    0
    0
    Yanıtla