SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonaya Hazırlanıyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:11:10
Şampiyonaya Hazırlanıyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Okullar Yıldızlar Arası Tenis İl Birinciliği Müsabakaları’nda kızlarda birinci olan Türkiyem Ortaokulu ile erkeklerde birinci olan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, 26-30 Nisan tarihlerinde İzmir’de yapılacak olan Okullar Arası Yıldızlar Tenis Türkiye Şampiyonası'na katılacak. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Antrenörü Aslı Ceyhan, Malatya Okullar Arası Yıldızlar Tenis İl Birinciliği Müsabakaları’nda kızlarda ve erkeklerde birinci olan okulların Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydetti.

Ceyhan, Malatya’daki okullarda tenis sporunun giderek yaygınlaştığına ve ileri seviyelere ulaştığına dikkat çekerek, “Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar neticesinde tenis sporu Malatya’da iyi bir ivme kazandı. Özellikle yaz spor okulları kapsamında ücretsiz olarak faaliyet gösteren tenis kursuna yoğun ilginin olması, bu spor dalının Malatya’da giderek yaygınlaşmasına da vesile oldu. Bu anlamda öğrencilerimizin de tenis sporunu yapmaları adına okullarımızda da çalışmalar yapıyoruz. Son olarak Malatya’da yaptığımız Okullar Yıldızlar Arası Tenis İl Birinciliği Müsabakaları’nda kızlarda Türkiyem Ortaokulu, erkeklerde ise Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu birinci olarak Okullar Arası Yıldızlar Tenis Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti. Bu takımlarımız 26-30 Nisan’da İzmir’de yapılacak olan şampiyonada Malatya’yı temsil edecek. Şuanda takımlarımız şampiyona hazırlıklarını sürdürüyor. Ben öğrencilerimizin şampiyonada ellerinden geleni yaparak, iyi dereceler elde edeceklerine inanıyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız