SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şarampola Yuvarlanan Araçta 8 Suriyeli Yaralandı

Şarampola Yuvarlanan Araçta 8 Suriyeli Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde hafif ticari aracın lastiğinin patlaması üzerine şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında Suriye uyruklu  8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman istikametinden Malatya istikametine giden Abdüllatif Gazzi idaresindeki 27 MB 8955 plakalı otomobil, Erkenek Mahallesi çıkışında otomobilin sol arka tekerinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Abdüllatif Gazzi ile araçta bulunan Muhammed Masri, Mahmut Masri, Mustafa Gazzi, Azize Masri, Mune Masri, Rufe Masri ve Salah Masri yaralandı. r kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Doğanşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İhbarı üzerine kaza yerine ambulanslar ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibi gönderildi. İtfaiye ve sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkartılan Suriye uyruklu 8 yaralı ambulanslar ile Doğanşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Oz malatyali (1 ay önce)
    Ülkemde de memleketimde de Afgan, Suriyeli, Pakistanlı is te mi yo ruz...... Geleceğimizi kararttiniz bunların kendi ulkelerine Hayrı yok
    %80
    %20
    Yanıtla