SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Satranç Turnuvası Yapıldı

0
Güncellendi - 2019-01-15 01:48:38
Satranç Turnuvası Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, İl Temsilciliği Satranç Turnuvası gerçekleştirildi. Üç kategoride gerçekleştirilen turnuvada derece giren sporculara madalya ve katılım belgesi verildi.

Çok Amaçlı Spor Salonunda 12-13 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen İl Temsilciliği Satranç Turnuvası, üç kategoride gerçekleştirildi.

Küçükler kategorisinde 7-10 yaş, yıldızlar kategorisinde 11-15 yaş, açık kategoride ise 16 ve üzeri yaş sporcular mücadele etti.

Küçükler kategorisinde Ahmet Eglen ile Emir Efe Demirtaş eş puanla birinciliği paylaştılar. Muhammed Basri Meşe ise üçüncü oldu.

Yıldızlar kategorisinde ise Eylül Erdal birinciliği elde ederken, Çakırhan Küçükşahin ikinci, Civan Altun ise üçüncü oldu.

Açık kategoride Feyzullah Çitil birinci, Ağdar Alak ikinci olurken, yıldızlar kategorisi sporcusu olduğu halde kendi isteğiyle büyüklerle yarışan Emirhan Güllü üçüncülüğü elde etti.

Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, İl Temsilciliği Satranç Turnuvası’nın yoğun bir katılımla gerçekleştirildiğini, iki gün süren turnuvanın büyük bir heyecana ve çekişmeye sahne olduğunu ifade etti.

Toy, turnuvaya katılan bütün sporculara teşekkür ederken, “Turnuvamızı üç kategoride gerçekleştirdik. Yoğun bir katlımın olması bizleri son derece mutlu etti. Turnuvaya katılan bütün sporcularımıza teşekkür ederken, dereceye giren sporcularımızı ise kutluyorum. Kategoriler halinde oynanan bu turnuvada yarışan sporculardan, sömestr tatilinde Antalya'daki Türkiye Küçükler Yıldızlar Satranç Şampiyonalarına katılacak olan sporcularımıza bir antrenman olanağı sağlanmış olup, bu sporcularımız elde ettikleri başarı ile moral depoladılar” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız