SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Savunma Hattı Macedo İle Güçlenecek

0
Güncellendi - 2018-01-26 00:39:41
Savunma Hattı Macedo İle Güçlenecek
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Marsilya’da forma giyen 23 yaşındaki stoper Matheus Doria Macedo ile her konuda anlaşmaya vardı. Brezilyalı oyuncunun takıma katılmasıyla birlikte savunma hattı daha da güçlenecek.

  Devre arasında Yalçın Ayhan ile yollarını ayıran sarı kırmızılılar, stoper için aradığını Fransa’da buldu. Sarı kırmızılılar, Marsilya'nın Brezilyalı stoperi Matheus Doria Macedo ile anlaşmaya vardı.

  Fransız ekibi Marsilya’nın 23 yaşındaki 1,89 metre boyundaki stoper Matheus Doria Macedo ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşan Evkur Yeni Malatyaspor’da savunma hattı daha da güçlendi. Artuto Mina ile Sadık Çiftpınar ikilisinin ilk yarının son haftalarında ortaya koydukları performansla birlikte Murat Akça’nın iyi bir kamp dönemi geçirmesi ve Osmanlıspor karşılaşmasında ortaya koyduğu başarılı performans, stoper mevkii için tatlı bir rekabetin yaşanacağını gösteriyor.

MATHEUS DORİA MACEDO

  8 Kasım 1994’te Brezilya’nın Sao Gonçalo şehrinde dünyaya gelen Matheus Doria Macedo, stoper mevkiinin yanı sıra sol bekte de forma giyebiliyor. 23 yaşında ve 1,89 metre boyundaki Brezilyalı oyuncu, sol ayağını en iyi şekilde kullanabilme yeteneğine sahip.

  Olimpik Marsilya ile 30 Haziran 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Doria, 10 kez Brezilya U20, 5 kez Brezilya U23 ve 1 kez de Brezilya A Milli Takımının formasını giydi.

  Granada, Sao Paulo, Botafogo ve Olimpik Marsilya takımlarının formalarını giyen 23 yaşındaki genç stoper, bu sezon 3 karşılaşmada 75 dakika görev aldı.

  Geçtiğimiz sezon Ligue 1’de 23 karşılaşmada bin 364 dakika görev alan Matheus Doria Macedo, 1 kez gol attı.

  Kulüp kariyeri boyunca 17 karşılaşmaya çıkan Matheus Doria Macedo, 8 kez gol atarken, 29 sarı, 2’de kırmızı kart gördü.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • gokler789 (6 yıl önce)
    savunmada sıkıntımız yokki boş bir trasfer yazık verilen paraya
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Hoca 3 aydır transfer diyor. Hala çıt yok.çünkü hazırlık yapmamışlar. Gerçi bu satten sonra gelse ne olur oda tartışılır. Hoca iyi Allah'tan oda sene sonu sonuç ne olursa olsun gider. Bursa geçen sene ilk yarı yanlış olmazsa 26 puan topladı.son maçta trabzonu yenmese küme düşüyordu. Başkan ve ekibi iyi insan diye düşünüyorum ama iş bitiremiyorlar. İnşallah sene sonu haaa..küme düşmüşüz demezler..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    Avusturyalı orta saha nerede başkanla kayısı fiyatlarınızı görüştü Doria için tşkler ama en az 3 adam daha lazım keşke Avusturyalı alınsa
    0
    0
    Yanıtla