SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehidin Adı Sokağa Verildi

0
Güncellendi - 2018-07-04 02:37:29
Şehidin Adı Sokağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Darendeli şehit Mustafa Göksal’ın ismi Günpınar Mahallesindeki bir sokağa verilerek ölümsüzleşti.

2004 yılında Tunceli’de şehit olan er Mustafa Göksal’ın ismi mahallesinde törenle bir sokağa verildi. Törende bir konuşma yapan Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, “Biz bu cennet vatanda yaşamak için çok bedeller ödedik ve çok şehitler verdik" dedi. Eser “Biz bu güzel günleri yaşamamız için elbette mücadele vereceğiz, eğer mücadele vermezsek komşu ülkeler gibi iç savaşın içinde oluruz. Bizim gideceğimiz hiçbir ülke yok. Biz şehit oluruz, gazi oluruz ama vatanımızı teslim etmeyiz” şeklinde konuştu.

Kaymakam Enver Hakan Zengince ise, “İki bin yıllık bir devlet olarak Anadolu’da bin yıllık bir geçmişe sahibiz . Köklü devletimiz, köklü milletimiz ve köklü medeniyetimiz bu Anadolu topraklarının vatan olması ve gelecekteki nesillere aktarılması için büyük bir mücadele sarf ediyoruz. Bu mücadelede nice şehitler verdik, nice vatan evladını toprağa emanet ettik” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, şehit er Mustafa Göksal’ın isminin yazılı olduğu tabela sokağın girişine asıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız