SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şehirlerimizi Eskisinden Güvenli ve Güzel Hale Getireceğiz"

A- A+ PAYLAŞ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki Sanayi ve Ticaret Odası Başkanları ile bir araya geldi. Bakan Özhaseki, “Bir ve beraberce çalışıyoruz. Çabamız, elimiz, emeğimiz deprem bölgesinde. Tüm gücümüzle, hep birlikte el ele vererek şehirlerimizi en kısa sürede eskisinden daha güvenli ve daha güzel hale getireceğiz.” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ile bir istişare toplantısı düzenledi. Deprem bölgesindeki il ve ilçelerin Oda Başkanları ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bürokratlarının katıldığı toplantıda, inşası devam eden konutlar, şehir meydanları, ‘Yerinde Dönüşüm’ projesi başta olmak üzere deprem bölgesinde yürütülen çalışmalar görüşüldü.

“BÜTÜN GÜCÜMÜZLE ARAZİDEYİZ”
“İlk gündem maddemiz 6 Şubat depremlerinden etkilenen şehirlerimizi ayağa kaldırmak” diyen Bakan Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde yürütülen çalışmaları birebir takip ettiğini söyledi. Bölgenin hızla ayağa kaldırılması için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Bakan Özhaseki, “Bir ve beraberce çalışıyoruz; çabamız, elimiz, emeğimiz deprem bölgesinde. Şehirlerimizi bir an evvel inşa ve ihya etme gayretindeyiz. Bu süreçte, oluşan sorunları ve olumsuzlukları da hassasiyetle takip edip çözüme kavuşturuyoruz. Tüm gücümüzle, hep birlikte el ele vererek şehirlerimizi en kısa sürede eskisinden daha güvenli ve daha güzel hale getireceğiz. Bütün gücümüzle arazideyiz.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ali D. (6 ay önce)
    Eskiler bilir. Eski teyipler takılıp kalırdı; aynısını tekrarlar, durmazlardı. Bunlar da öyle oldu; eski teyipler gibi tekrarlayıp durumuyorlar. Durdurmak gerek; :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 ay önce)
    Sadıkoğlu her zamanki gibi toplantıdan bi haber telefonla oynayarak esnafın derdi yerine oyun oynuyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Carbon (6 ay önce)
    Yaw he he artık bu masalları dinle dur seçime kadar ondan sonra herkes kaderine teslim edilecek. Hangi projeniz şu anda yürüyor yerinde dönüşüme verdiğiniz paraya hiçbir müteahhit yanaşmıyor TOKİ desen 1 tane yeni ihale olmadı kaldı ki 82 metrekare nedir yıkım desen yüzde 25 yıkılmış kısaca elle tutulur bir şey yok ama ağızları dolu dolu hikayeleri çok..
    %75
    %25
    Yanıtla