SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Asker Tekedereli İçin Mevlid Okutuldu

Şehit Asker Tekedereli İçin Mevlid Okutuldu
A- A+ PAYLAŞ

Kuzey Irak’ta teröristlere yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Operasyonunda 4 silah arkadaşı ile birlikte şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli için mevlit okutuldu.

Yaka Mahallesi’ndeki Mevlid’e, Vali Şahin ile birlikte, AKP Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, 2.Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan, Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu, Battalgazi Kaymakamı Abdülkadir Duran, İl Jandarma Komutan Kıdemli Albay Ercan Altın,  İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Müftüsü Veysel Işıldar, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Askeri Personel,  Emniyet Personeli, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti ve mevlidin ardından İl Müftüsü Işıldar’ın okuduğu dua ile sona erdi.

Mevlit sonrası Vali Hulusi Şahin ve beraberindekiler Şehidin Babası Cevat Tekedereli’ye ve yakınlarına tekrar başsağlığı dileyerek ayrıldılar. 

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız