SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehit Askerin Annesi Cumhurbaşkanıyla Görüştü

Şehit Askerin Annesi Cumhurbaşkanıyla Görüştü
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Operasyonu'nda EYP'nin patlaması sonucu şehit olan Malatyalı Piyade Uzman Çavuş Halil Koç’un annesiyle telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde, teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan 36 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Halil Koç’un Battalgazi ilçesine bağlı Fırat Mahallesi'ndeki anne ocağında şehidin ailesini ziyaret eden AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak telefonu anne Gülsen Koç’a verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, başsağlığı dileğinde bulunduğu şehit annesine, “Başımız sağolsun, Rabbim rahmet eylesin. Şehitlerimiz Peygamber Efendimize (sav) komşu. Ayeti Kerimede Rabbimiz, “Allah yolunda öldürülenlere sakın “ölüler” demeyin. Çünkü onlar diridir, fakat siz farkında değilsiniz.” Rabbim inşallah cennetinde buluştursun. Rabbim sabırlarınızı arttırsın. Gelin hanıma da selamlarımı iletin, yavrularımızın gözlerinden öpüyorum” dedi. 

Şehidin annesi Gülsen Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek, “Sağ olun, Allah razı olsun. İki çocuğum daha var. Vatan sağ olsun. Cumhurbaşkanım Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Her daim yanınızdayız” diye konuştu.

Ziyarette AKP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ile AKP Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AKP Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de hazır bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız