SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silah Kaçakçılığı Operasyonu.. 18 Silah Ele Geçirildi

Silah Kaçakçılığı Operasyonu.. 18 Silah Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ

İl Jandarma Komutanlığı tarafından Malatya'nın Darende ilçesinde silah kaçakçılığı yaptıkları bilgisi alınan şahısların adreslerine yapılan baskında çeşitli tip ve çapta 18 ruhsatsız silah ile çok sayıda mermi ele geçirildi, 5 şüpheli gözaltına alındı.

Darende ilçesinde gerçekleştirilen operasyonla ilgili olarak, İl Jandarma Komutanlığı tarafından Valilik aracılığıyla şu açıklama yapıldı:

"Malatya İl J.K.lığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Darende İlçesi Yeşiltaş, Ayvalı ve Irmaklı mahallelerinde silah ticareti yaptıkları tespit edilen (5) şahsın (7) adresinde 05 Ocak 2023 tarihinde eş zamanlı olarak  yapılan aramalarda;
(1) Adet 7.9 mm. çapında mavzer tüfeği,
(6) Adet ruhsatsız 9 mm. çapında tabanca,
(3) Adet ruhsatsız 7.65 mm. çapında tabanca,
(3) Adet ruhsatsız otomatik av tüfeği,
(4) Adet ruhsatsız çift kırma av tüfeği,
(1) Adet ruhsatsız tek kırma av tüfeği,
(130) Adet 7.9 mm. çapında mavzer mermisi,
(740) Adet 9 mm. çapında tabanca mermisi,
(155) Adet 7.65 mm. çapında tabanca mermisi,
(280) Adet av tufegi kartuşu,
(1) Adet Kama ve (5) adet cep telefonu ele geçirilmiştir.

Şüpheli (5) şahıs yakalanarak gözaltına alınmış adli işlemlere başlanmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • as me (1 yıl önce)
    şu yasal yivsiz tüfekleri şu masaya koyup çekmeyin bence. bunlar vatandaşın ruhsatla alabildiği silahlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Tr44 (1 yıl önce)
    Mavzere yazık olmuş efsane tüfek
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Esnaf (1 yıl önce)
    Tüm Emniyet ve Jandarma güvenlik teşkilatını canı gönülden kutlarız. Bu dünya da mafyacılık oynayanlar toprağın altında nasıl hesap verecekler. Sormazlarmı ömrünü nerede harcadın diye.
    %100
    %0
    Yanıtla