SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Silah Kullanılan Olayların Tüm Failleri Yakalandı'

'Silah Kullanılan Olayların Tüm Failleri Yakalandı'
A- A+ PAYLAŞ

İl Emniyet Müdürlüğü, olayların işlenmeden önce önlenmesine ilişkin çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğü, ayrıca son 1 haftada silah kullanılan 6 olayın tüm faillerinin yakalandığı açıklamasını yaptı. Açıklamada ayrıca, 1 haftada 26 ateşli silah ele geçirildiği belirtildi.

Emniyet Müdürlüğü'nün açıklaması şöyle:

"Malatya genelinde son 1 ay içinde takviye olarak oluşturulan resmi ekiplerle yunus timlerimiz olaylar işlenmeden önce faaliyetlerini sürdürmekte ve neticede şüpheli şahısların suç işlemeden önce yakalanmalarına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir.

18-25 Eylül 2023 tarihlerini kapsayan son 1 Haftalık dönemde ilimizde ateşli silah kullanılarak 2 yaralama olayı gerçekleştirilmiş, 4 ayrı olayda da yine ateşli silah kullanılarak “Genel Güvenliği Tehlikeye Düşürmek” olayı meydana gelmiştir. Toplam 6 olayın şüphelileri kullandıkları suç aletleri ile birlikte yakalanarak adli mercilere sevk edilmişlerdir.

İcra edilen gerek şok uygulamalar ve gerekse yapılan adli aramalar neticesinde son 1 haftada 17 tabanca 9 tüfek olmak üzere 26 ateşli silah ele geçirilmiştir. Yakalanan her silah aynı zamanda işlenmesi muhtemel bir yaralama olayının önüne geçilmesine vesile olmaktadır.

İlimizin huzur ve asayişinin temini ile vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Cero (7 ay önce)
    Silah diyince aklınıza sadece mermi atan bir mekanizmadan bahsediyorsanız habere inanabilirim. Ama silah adam yaralamaya sebep olan her türlü alettir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doğanyol (7 ay önce)
    El meksiko city malatya kimsenin canı güvende değil . Yazık BU insanlara
    %100
    %0
    Yanıtla