SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı İki Olayla İlgili Biri Suriyeli 2 Gözaltı

Silahlı İki Olayla İlgili Biri Suriyeli 2 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da akşam ve gece yarısından sonra meydana gelen iki ayrı silahlı olayla ilgili biri Suriye uyruklu 2 şüpheli, silahlarıyla birlikte yakalandı.

SİLAHI TUTUKLUK YAPMIŞ..
Silah kullanılan ilk olay, Pazartesi saat 20.00 sıralarında Özsan Sanayi Sitesi 11. Blokta meydana geldi. Silahlı kavga olduğu ve yaralanan bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, darp edilerek yaralanmış bir kişiyle karşılaştılar. Şahıs hastaneye kaldırılırken, Suriyeli olan Mahmut adlı bir şahısla kavga ettiğini, şahsın kendisine silahla ateş etmek istediğini, ancak silah tutukluk yapınca kaçtığını polise bildirdi.

Suriye uyruklu şahıs, bir süre sonra silahıyla birlikte yakalandı.

ATEŞ EDİLDİ..
Öte yandan, 01.00 sıralarında Yenihamam Mahallesi'nde silahla ateş açılması üzerine bölgeyi tarayan polis ekipleri, bir şahsı ruhsatsız tabanca ve mermileriyle birlikte gözaltına aldı.

Her iki olayla ilgili soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kimler (3 ay önce)
    Onlar kardeşimiz. İftira atmayın. İstisnasız hepsi evliya gibi adamlar. Suç varsa da bizimkiler çatmıştır. Yoksa siz müslüman değil misiniz?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 ay önce)Kimler isimli kullanıcı yorumuna
    Guzel ironi yapmışsin tebrikler adamların nerdeyse hepsinde silah var bı bizde silah yok bu ülkede multeciler bir beka meselesidir
    0
    0
    Yanıtla
  • egitimci (3 ay önce)
    Yeni valimizi ve emniyet müdürümüzü tebrik ediyorum hiç göz açtırmıyorlar umarım siyasetçilerin etkisine girip te bu güzel çalışmalarından vazgeçmezler. Malatyamızı malesef sosyal anlamda da zor günler bekliyor çünkü çok fazla göç verdik ve aldığımız göçler de hep niteliksiz göç olacak buda şehrimizin yapısını bozacak gibi duruyor. Bir an önce özel hareket bölge müdürlüğü açılırda huzur açısından daha güzel bir şehir haline geliriz.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Vatan daş (3 ay önce)
    Bunca mülteci var, normal artık bu işler. Özellikle Malatya ya deprem sonrası yabancı ve hiç yüzünü görmediğimiz çingeneler doldu.
    %100
    %0
    Yanıtla