SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırıda 1 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2018-08-22 02:29:28
Silahlı Saldırıda 1 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Hamidiye Mahallesi Nasuhi Caddesi Derme İlkokulu civarında meydana gelen olayda, bir kişi tabancayla açılan ateş sonucu yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Pazartesi'ni Salı'ya bağlayan gece yarısından sonra 01.30 sıralarında Nasuhi Caddesi üzerinde iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.Kavgaya dönüşen olayda açılan ateş sonucu M.S. bacağından vurularak yaralandı. M.S.'yi silahla yaralayan saldırgan yaya olarak PTT yönüne doğru olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı M.S. yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde 1 adet boş kovan bulurken, siyah giysili olduğu belirtilen saldırganın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Bu arada, Pazartesi gecesi 22.00 sıralarında da, Paşaköşkü Mahallesi'ndeki olayda D.G. ile S.E., bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralandılar. Yaralanan gençler, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldılar. Polis, olayla ilgili olarak M.A., F.E. ve T.E. adlı gençleri olaydan bir süre sonra yakalayarak gözaltına aldı.

Her iki olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

FOTO: Silahla yaralama olayının meydana geldiği yer (iha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Ahmet (5 yıl önce)
    İşşalah İzzetiye derme Özbek Antepli Cezmi Kartay burada yoğunlaşılması lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    mücelli caddesi özbek sokak derme ilkokulu arası nasuhi caddesi resmen güpegündüz uyuşturucu satıyorlar polis görevini yapmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim madem satıyorlar görüyorsun neden şikayet etmiyorsun egm diye site var ihbar hattı git oraya yaz açık adresini ne şikayetin varsa bildir herkes şikayet etmeli bunlara gö açtırmamalı allah bunların belasını versin gencecik çocukları zehirliyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)Haci isimli kullanıcı yorumuna
    emniyet 50 kez arandı ama ne çare özbek sokak derme sokak hamidiye mahallesi sinema önü yakıncıoğlu iş hanı antepli sokak da bulunan vatandaşlar kesinlikle aramıştır adamlar motorlarla geziyor 15 16 yaşında çocuklar gelip bu adamlardan hap alıyorlar allah rızası için temizleyin yoksa halk kendisi çözüm bulacak kan çıkacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim şikayet de ediyoruz, haber de veriyoruz. Polis ya gelmiyor, ya da aldığı ekibi akşam geri salıveriyor, benim yaşım elliyi geçti Malatya merkezinde doğup büyüdüm, biri Malatya’nın bu hale geleceğini söylese gülerdik ona 20-30 sene evvel.. Maalesef Malatya’mızda iç güvenlik sorunu had safhada..Gayrı meşru had safhada, sayın Valimizin, sayın emniyet müdürümüzün ve siyasilerin bu işe acilen müdahale etmeleri gerekiyor, aksi halde bunlar daha iyi günlerimiz, çoluk çocuğumuzla bir ağaç gölgesinde oturamaz hale geldik. Allah yardımcımız olsun, milletimize izan ve şuur nasip etsin. Saygılarımla..
    0
    0
    Yanıtla
  • Latif (5 yıl önce)
    Dini ve milli bayramlar; birlik, beraberlik, hoşgörünün en fazla olması gereken günlerdir. Malesef hoşgörüsüz, sevgi ve saygısız bir toplum olduk. Yazık...
    0
    0
    Yanıtla
  • EYYÜP KILINÇ (5 yıl önce)
    Genel de o civarda bulunan kahvehanede, cafe de olaylar oluyor. İnşaallah Akpınar ve o bölgede geceleri iyi bir arama yapılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • yerlisi (5 yıl önce)
    arefe günü çarşı merkezde mücelli caddesinde her saat başı kavga oldu ne kadar torbacı varsa çarşıdaydı mücelli sinema civarı kapalı çarşı derme sokağı şekli bozuk adamlarla doluydu
    0
    0
    Yanıtla