SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırılarda 2 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2019-09-29 18:45:08
Silahlı Saldırılarda 2 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Tevfik Temelli Caddesi ile Taştepe Mahallesi'nde meydana gelen iki ayrı silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı.

TEVFİK TEMELLİ CADDESİ'NDE..

Edinilen ilk bilgilere göre, olay saat 18.30 sıralarında Tevfik Temelli Caddesi ile Hasanbey Caddesi kavşağı civarındaki bir Tekel bayii önünde meydana geldi. Belirlenemeyen bir nedenle çıkan olayda, M.İ. adlı şahıs, tabancayla açılan ateş sonucu karnından yaralandı. Yaralı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis, olay yerinden kaçan ve kimliği belirlenen saldırganı yakalamaya çalışıyor.

TAŞTEPE'DE..

Öte yandan Taştepe Mahallesi'nde de bir kişinin silahla yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Saat 20.00 sıralarında Taştepe Mahallesi Çobanyıldızı Sokakta silahla bir kişinin yaralandığı yolundaki ihbar üzerine giden 112 Ambulansı, yaralı bir şahsı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Belirtilen yere giden polis ekipleri ise burada silahla yaralamaya ilişkin bir emareye rastlamazken, soruşturmanın sürdürüldüğü, şahsın bir başka yerde yaralanıp, belirtilen yere geldiği ve buradan yardım istediği değerlendiriliyor.

Yaralı ifade verecek durumda olmadığı için tam olarak anlaşılamayan olaya karıştıkları gerekçesiyle 2 şahsın, suçta kullanıldığı öne sürülen silahla birlikte yakalandıkları öğrenildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Kündübegli (4 yıl önce)
    Taştepe melekbaba kömürtevzi özalper Tevfik temelli de birçok mekan var polis gidince anlıyorlar o yüzden hiç tanınmamış polisleri göndermeliler ortam izlemeleri için yoksa sivil asayişcileride narkotikçileri de çoğu tanır bu şekilde iş yapılmaz şok uygulama yapılmadan önce sanki birileri birilerine haber uçuruyor şok uygulama zamanın da serseri tayfası ortada Yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat (4 yıl önce)
    Yolun alti helede tastepe sokaklarda artik uyusturucu sakiz satilir gibi satiliyor kavga cikarildi gece sabaha kadar karakolda ifade vermekle gecti polis biz bisey yapamiyoruz diyor.bekci zaten hic gezmiyor Allah sonumuzu hayir ede.
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (4 yıl önce)
    Polis ve jandarma ne yapsın kardeşim her kesin başına bir polismi diikilsin?..Yeterli derecede caydırıcı yasa yok.Var ama uygulama yok.Adamı ölümcül yaralıyorlar.Soruşturup adli kontrol şartıyla serbest bırakılıyor.Malum yasalar böyle.Silah bıçak yakalanıyor üç kuruşluk bir cezai fatura serbest kalıyor..Kardeşim bunlarla adam öldürülüyor hayatlar karartılıyor..Niye bu kadar basit görüyorsunuz mevzu'yu?.Her şey siyasi çıkar ve oy uğruna.ama kimsenin hatırını kırmayın..Silahlı psikopatları bile..En ufak bir bahaneyle bile adam vuruluyor..Devlet dediğin yasalarla korunur.
    0
    0
    Yanıtla
  • dingo (4 yıl önce)
    ne denetim ne kontrol var
    0
    0
    Yanıtla
  • Adıyamanlı muhammed (4 yıl önce)dingo isimli kullanıcı yorumuna
    Ismin güzelmiş ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Adınızdan da anlaşılacağı üzere, nerelerin ne zaman nasıl denetleneceği konusunda herhangi bir bilgiye sahip olmadığınız anlaşılmakta. 24 saat boyunca her yerin denetlenmesinin mümkün olabilmesi için devletin 365.000 asker ve 275.000 polis sayısını 40.000.000 a çıkarması gerek. Bu ise mümkün değildir. O halde yapılacak tek şey ise vicdanlı, ahlaklı, içi sevgi dolu, büyüklerine saygılı, dini bütün bir toplum yetiştirmektir.
    0
    0
    Yanıtla