SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Transfer Görüşmelerimiz Sürüyor"

0
Güncellendi - 2018-05-23 02:36:35
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto BAL Ligi ekiplerinden Pütürge Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

  Yeni sezonda Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde (BAL) mücadele edecek olan Pütürge Belediyespor, çalışmalarını sürdürüyor. Takımın başına teknik sorumlu olarak Nihat Bayındır, sportif direktörlüğe ise İsmail Karaman'ı getiren Pütürge ekibi, transferde ise düğmeye bastı.

  İç transferi kısa sürede halletmeyi planlayan yönetim, ardından dış transferde listelerinde bulunan isimlerle temasa geçecek.

  Pütürge Belediyespor'un sportif direktörü İsmail Karaman, transfer çalışmalarını geniş ve kapsamlı bir şekilde sürdürdüklerini belirtti.

  Şuana kadar transferde 8 oyuncuyla anlaştıklarını kaydeden Karaman, transferleri ilerleyen günlerde Pütürge Belediyespor kulübü başkanı Necmettin Akdağ ile yönetimin açıklayacağını ifade etti.

  Karaman, transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğüne de dikkat çekerek, "Transferde görüştüğümüz futbolcular var. Takıma katkı sağlayacak isimlerle anlaşmak istiyoruz. Bunun içinde çalışmalarımızı titiz bir şekilde yürütüyoruz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız