SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şimdiye Kadar Olumsuz Duyuma Rastlamadım"

0
Güncellendi - 2022-01-11 02:42:06
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce ile minibüs ve servisçi esnafları, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, göreve geldiği günden itibaren minibüs ve servis esnafına desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunan minibüs ve servis esnaflarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Ziyarette geçtiğimiz günlerde güven tazeleyerek göreve tekrardan seçilen Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce,“ Büyükşehir Belediye Başkanımızın servisçi esnafımızla ilgili özellikle covid 19 salgınında maddi ve manevi yaptığı desteklerden dolayı şahsım, yönetim kurulu ve esnaflarım adına teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden her zaman telefonlarımıza çıkan, her ziyaretimizde esnaflarımızın sorunlarını bizlerle görüşen, özellikle servisçi esnafımızın pandemi döneminde yaşamış olduğu sorunları Ankara’da ilgili bakanlıklara ve Sayın Cumhurbaşkanımıza ileterek servis yönetmeliğindeki değişikliklerde büyük desteği olan Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Pandemi döneminde gerek gıda kolisi, gerek market çekleri, gerekse maddi anlamda başkanımızın büyük emek ve gayretleri olmuştur. Bir kez daha dile getirmek istiyorum ki Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın her zaman yanında olacağız, her zaman destek olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde Malatya’mıza, esnafımıza birlikte hizmet edeceğiz” dedi.

8 Ocak tarihinde yapılan kongrede yeniden başkanlığa seçilen Mesut İnce ve yönetim kurulunu tebrik eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “ Şoför esnaflarımızla birlikte özellikle pandemi döneminde güzel çalışmalar yaptık. Gıda kolileri, hijyen paketleri ve araçların dezenfektanlarıyla ilgili çalışmalar yaptık. Mesut İnce servis ve minibüsçü esnaflarımızla ilgili bizlerle ve UKOME ile sürekli temas halindedir. Malatya’da yaşayan herkes bizim kardeşimizdir. Malatyalıların huzuru bizim huzurumuzdur. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Malatya’mızın huzurunu temin etmek, çalışma koşullarını iyileştirmek ve varsa engellerin kaldırılması noktasında elimizden gelen gayreti ve çabayı gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. Geçtiğimiz dönemde minibüsçü arkadaşlarımızla ilgili gömlek, kravat olarak bir çalışma başlatmıştık. Bu çalışmamız Türkiye’de ilk defa yapılan güzel bir çalışmaydı. Bu çalışmanın da devam ettirilmesi lazım. Malatya’nın huzur şehri olması anlamında, yaşanılabilir, çağdaş ve modern anlamda bir şehir yapma noktasında el ele vererek gayret göstereceğiz.

UKOME’de bizlerin yapabileceği yasal düzenlemeler veya düzenleme gerekiyorsa minibüsçü ve servisçi esnafımızın lehine olan her şeyde biz yanlarındayız. Benim esnafımızdan tek ricam arabalarına binen müşterilerine karşı nezaketli olmaları. Malatya’da servisçi arkadaşlarımız açısından şimdiye kadar olumsuz bir duyuma rastlamadım. Esnaflarımız şehrimizin güvenceleri, gezici güvenlik koruyucuları aynı zamanda sigortasıdır. Bizler el ele, gönül gönüle vererek şehrimizi mazisine layık istikbale hazırlama noktasında çalışacağız. Durmak yok yola devam diyeceğiz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Malatya Sevdalisi (2 yıl önce)
    Sayın Selahattin Başkan Kuşdoğan/Fatih Mahallesinde Yer Alan Geri Gönderme Merkezlerinde 600 Küsür Personel Çalışmaktadır. Belediye Otobüsleriniz Maski'de Çalışan Personele Var,Burada Çalışan Personele Neden Yokturdur Kaç Sefer Dilekçe Verildi Ama Otobüs 1 Türlü Bu Güzargaha Çekilemedi! J Plaka Var diyorsunuz ama 3 tane j plakada mahalenenin ulaşımını bile sağlamamaktadır.Desteğini bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    milletin ve devletin kesesiyle ağalık yapmakta üstüne yok :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Gariban (2 yıl önce)
    Gel onu birde bize sor. H plakalı araçlara belediyenin etmediği zulüm kalmadı. Bu pandemi döneminde taşıdığımız yolcuların parasına göz koyan onları bize vermeyen belediyeye hakkimiz zehir zıkkım olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vedat Kaya (2 yıl önce)
    Bu haber malatya halkına atılmış kazığın haberidir. Bu haber şu demektir. Minibüsçüyü servisçiyi denetleyip nizama sokacak büyükşehir belediyesi meydanı boşlayacağını denetimi sallayacağını söyleyip servis şöförüne dolmuşçuya meydan sizin demiştir. Evet vatandaş olarak dolmuşcudan servisçiden biz çekiyoruz. Uyu Malatyam uyu. Selahattin bey ve mesut ince aklınızla dalga geçsin sen yine uyu.
    0
    0
    Yanıtla
  • demokrat (2 yıl önce)
    adam haklı kimsenin sesi çıkmazsa adam ne düşünecek yerden göğe kadar haklı
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (2 yıl önce)
    İşiniz gücünüz yalan doğru dürüst olun hele basın tam yalaka ne otobüsler nede halk otobüsüleri düzgün çalışmıyor millet lanet okuyor size bu pandemide millet üst üste gidiyor bu millet fedakar bir millet gavur eziyet yapmayin uckurus için Allah sizi ıslah etsin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Herkes mutlu ya,yakıt olmuş gram altın gibi..bir resim karesi ile avaneler ortada.pes vallahi pes.timurun fil hikayesi gibi inşallah 100 tl olur litresi yine bu toplum şak şakı yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (2 yıl önce)
    İlginç. Eyleme gidiyorlar hesapta, teşekkür edip sağ olsun var olsun deyip dönüyorlar. Eylem ne eylemi ve kime karşıydı o zaman? - UKOME kararlarına uyulmuyor, kontak kapattık! - Çok teşekkürler iyi ki varsınız, başkanım! Yarın mazota 2 lira daha zam gelirse ne yapacaksınız? 2 lira yeter mi dersiniz sonra? Yıllık anlaşmalar yapanlarınız vardır. Hesabınızı, sözleşmelerinizi iyi yapın. İki ay sonra mazot 20 lira olursa zarar etmeyin. Kamu hizmeti yapmak zorunda olanlara teşekkür faslını geçin de iyi bir hukukçudan mazot zammı korumalı sözleşme desteği alın veya yakıt ücretini daima firmalara yükleyin. Her neyse. Bu teşekkürler hanelerdeki yangına su dökmez, ancak sprey sıkacak yardımlar olur yine. Bilmeyenlere tekrar hatırlatalım: Memlekette satılmadık fazla bir şey kalmadı, günü kurtarmak için yarınlarımız ipotek ediliyor. Yalancı bahar tez bitecek. Enflasyon, dolarizasyon, vergi kaybı, kamu ve özel borcu artarak devam edecek. AKP, geçen gün Şevki Yılmaz'ın önerdiğini zaten yapıyor: Bizden sonrası tufan olsun diyerek hareket ediyorlar, seçimi kazanma şansları kalmadığını sizden daha iyi biliyorlar. 2022 Türkiye'nin son yıllarda girdiği ekonomik buhran döneminin tepe yapacağı yıl olacak sanıyorum. Yaza kadar idare etmek peşindeler. Yaza kadar ederlerse yazın gelecek sıcak parayı da çevirip kışı çıkaracaklar hesapta ama bunun olması için istisnasız tüm göstergeler pozitif olmalı. Olur mu, olabilir mi? Hiç sanmıyorum. Bu sene rekor işten çıkarma yaşanır en basitinden... Neyse, ne diyorduk: Teşekkürler Başkanım!
    0
    0
    Yanıtla