SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sırtımızı Dönemeyiz"

A- A+ PAYLAŞ
Yeni Malatya Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.
 
Ziyarette konuşan Yeni Malatya Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, Bugüne kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.
 
Başarı ve başarısızlıkların futbolun içinde var olduğunu belirten Katipoğlu, “Biz başarılıyız diyemeyiz. Bunu kabul etmek lazım. Saha içinde istediğimiz sonuçları alamadık. Bundan dolayı tüm kamuoyundan ve sizden özür diliyoruz. Saha içinde yapabileceğimiz bir şey yok. Bunların hiç biri bahane değil. Bundan sonra ki süreçte görev alacak yönetim kim olursa olsun. Saygı duyacağız. Daima maddi, manevi destekleyeceğimizden zerre kadar şüpheniz olmasın. Her zaman Yeni Malatya Sporun yanında olacağımızın bilinmesini özellikle istirham ediyoruz” dedi.
 
Katipoğlu’nun Yeni Malatya Spora önemli katkılarının olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yönetimin bugüne kadar yalnız bırakıldığını söyledi.
 
Başkan Çakır, “Yeni Malatya Spora sadece Malatya Belediyesinin desteği vardı. Ayırdığımız bütçe de sınırlı. Grubumuzda ve 3. Lig de mücadele eden bazı takımların kaynakları bizimkisinden fazla. Zor şartlar altında, kısıtlı imkanlarla mücadele edilmek zorunda kalındı. Ayırdığımız kaynaklara göre öyle kötü takım da sayılmayız. Deplasmanda 1 mağlubiyet almışız. Bu da takımın iyi bir ekip olduğunu gösteriyor. Puan sıralamasına baktığımızda gerçekten takımın yapısıyla puan sıralamasındaki yerinin de uyuşmadığını görüyoruz” dedi.
 
Yönetimin hiçbir beklentisi olmadan, zamanından, emeğinden hatta kendi gelirinden fedakarlık ederek bugünlere gelindiğinin altını çizen Çakır, bundan sonra ki süreçte de takıma desteği sürdüreceklerini söyledi.
 
Çakır, “Başkanımız ve yöneticilerimiz bundan sonra ki süreçte de bizlerle birlikte olacaklar. Tecrübelerinden istifade edeceğiz. Futbola gönül vermiş sporu seven herkesin de takımına sahip çıkmasını en azından bir tarafından çekiştirmemesini, katkı sağlamıyorsa bile takımın moralini bozacak, olumsuz etkileyecek davranışta bulunmamalarını istiyoruz. Amacımız Malatya da sporun gelişmesine imkanlar dahilinde katkı sağlamak. Kimse sahip çıkmıyor diye bizde sırtımızı dönemeyiz. Arkadaşlarıma özverili gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
Ziyarette Yeni Malatya Spor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a plaket verirken, Belediye Başkanı Ahmet Çakır da Katipoğlu’na kristal kayısı hediye etti.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız