SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sivasspor Maçında Telafi Edeceğim"

0
Güncellendi - 2018-01-24 16:25:54
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Faslı golcüsü Khalid Boutaib, Osmanlıspor karşısında kaçırdığı fırsatları, Demir Grup Sivasspor karşısında atacağı gol ya da gollerle telafi etmek istediğini ifade etti.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Khalid Boutaib, Osmanlıspor karşılaşmasında kaçırdığı penaltı ve girdiği pozisyonları değerlendirememesine ilişkin eleştirilerle ilgili olarak, “Öncelikle o pozisyonların içerisinde ben vardım. Benim için kötü bir gündü. Ama en iyi şey, oradan 1 puan almamızdı. 3 puanda alabilirdik ama 1 puan ile teselli olduk. Bundan sonra içeride oynayacağımız Sivasspor maçına konsantre olacağız. Geçmiş geçmişte kaldı” açıklamasında bulundu.

Golcü futbolcu, Osmanlıspor karşılaşmasının 12.dakikasında kaçırdığı penaltıyla ilgili, “Penaltı esnasında top hafif sola gitti. Bende kaydım vurmadan önce. Ama hiçbiri bizim için bahane değil, benim için bahane değil. Ondan sonraki pozisyonları da gole çevirebilirdim, çeviremedim. Bundan sonra önümüze bakacağız. Sivasspor maçında telafi edeceğim” değerlendirmesinde bulundu.

Takıma yeni bir forvet oyuncunun alınmasının rekabeti artıracağını ifade eden Boutaib, “Batuhan ile ben forvet olarak varız. Batuhan biraz geç katıldı bize. Tabi ki bir santraforun gelmesi bizim içinde çok iyi olur, rekabeti artırır” diye konuştu.

Faslı golcü, son haftalarda ortaya koydukları futbolu Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında da sergilemek istediklerini belirterek, sadece 3 puanla ayrılmayı umut ettiğini söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Erdoğan (6 yıl önce)
    Boutaip Sivasa en az 2 golün olmalı 1 tane de zaten neresinden baksan Eren Tozlu atar bu maç 3-1 bizimdir
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Topla oynama yeteneği olmayan hücum oyuncusuna topçu falan demem ben.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Çok güzel yorumlar,birde kaçırdığı gollerden dolayı yaşadığımız puan kayıpları var onlar ne olacak...............biraz dikkat ve çalışmayla aşılacak şeyler..............
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Sadece güldüm bu adam a acil transfer şart forvet artı on numara önliberolar sol açık acil alınmalı takviye olmazsa çok geç olur Avusturya lı ne oldu sayın adil gevrek ve işe yaramaz yönetimii
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur (6 yıl önce)
    Şanssızlık yaşadın geçti diyelim taib Biz unuttuk...
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (6 yıl önce)
    Sen atarsın kardeş kaçırmayan golcü yok sen bizim milletin laflarına kulak asma.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (6 yıl önce)
    Sana düşünmek değil gülmek yakışıyor.Bazen kolay kaçar zor girer.Biz senin iğnenin yıldızından geçirdiğin topları da biliyoruz.Bizim de milletinin de sana ihtiyacı var. Allah'ına kurban kükre sen kaplannım...Malatya seninle güzel.
    0
    0
    Yanıtla