SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sorunları ve Çözüm Yollarını Biliyorum"

0
Güncellendi - 2018-11-25 22:04:43
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Battalgazi Belediye başkan aday adayı Muzaffer Karakuş seçim çalışmalarına devam ediyor. Karakuş, görev verilirse Battalgazi'de önemli hizmetleri hayata geçirmeye talipli olduklarını ifade ederek "Sorunları ve çözümleri biliyoruz" dedi.

Oda dernek ve Sivil Toplum Kurumlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren Karakuş, son olarak Malatya Ticaret Borsa  Başkanı Ramazan Özcan’ı ziyaretti. Ziyarette bir konuşma yapan Özcan 31 Mart 2019’da yapılacak seçimlerinin Malatya ve ilçeleri için  hayırlı olmasını temenni ederek Battalgazi Belediye Başkan adayı Muzaffer Karakuş’a başarı diledi.

Aday adayı Muzaffer Karakuş ise seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeler ve üzerinde duracağı konular hakkında bilgiler vererek, Battalgazi Belediyesi’nde daha önceki belediye başkan yardımcılığı deneyimi ve bürokrasi geleneğinden gelmesi nedeniyle Malatya ve ilçenin sorunlarını gayet iyi bildiğini vurguladı.

Karakuş kamuoyu ve sivil toplum örgütleri ile istişare halinde olacaklarını aktararak “ Sorunlarımızı ve çözüm yollarını biliyorum.  Göreve gelmek nasip olur ise Trafik sıkışıklığı ile ilgili mevcut yolların rehabilite edilmesi ve yeni yolların açılması, Kentsel dönüşüm uygulanması için  gereken alanların sürecinin hızlandırılması,Kamuya ait alanların genişletilerek sosyal donatılar eklenmesi, gençlerimize spor alanları, çocuklar için oyun alanları, yaşlılarımız için dinlenme parkları. Üniversite, liseye geçiş sınavlarında mali imkansızlıkları olan öğrencilere bölgesel kurs merkezleri oluşturmak için çalışacağız . Gezici sağlık ekibiyle sağlık hizmetlerini  halkımızın ayağına  götüreceğiz. ” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız