SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sosyal Medyada Kapıştılar.. "Rezilliğine Malatyalıları Alet Etme!"

Sosyal Medyada Kapıştılar..
A- A+ PAYLAŞ

Bazı personelinin sahte belediye meclisi kararı oluşturup belediye arsalarını sattıklarının ortaya çıkması ve polis operasyonuyla biri müdür 6 şüphelinin gözaltına alınmasından sonra olayın meydana geldiği Yeşilyurt Belediyesi'nin başkanı Mehmet Çınar ile CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, sosyal medyada kapıştı.

"Skandallara doymuyor"
Ortaya çıkarılan yolsuzluk olayı ile ilgili olarak CHP Milletvekili Ağbaba, 6 Kasım akşamı saat 19.47'de sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Skandallar belediyesi skandallara doymuyor.

Gri pasaport skandalı ile adını tüm Türkiye'ye duyuran

Yeşilyurt Belediyesi bu kez de yolsuzluk ve sahte belediye meclisi kararı ile gündemde.

Yeşilyurt Belediyesi'nde yapay zekayla sahte belediye meclisi kararı oluşturup belediye arsalarını satan 4 personel açığa alındı.

Bakalım daha neler göreceğiz."

"Nerede AK Partili bir belediye varsa.."
Ağbaba'nın mesajının ardından Yeşilyurt Belediye Başkanı Çınar, gece 22.14'te şu mesajı yazdı:

"Gazi meclisimizde terör örgütü sempatizanlığına zaafı olan Sn. @veliagbaba ’yı bu ülkenin ilerlemesine hizmet eden, vatanını seven, ülkesini seven, nerede AK Partili bir Belediye Başkanı varsa yaptıkları dezenformasyonlarla hedefi ona ve ailesine yöneltmek için el sıkıştıkları masadan kalkmaya davet ediyorum.

İlk ve son kez söylüyor ve uyarıyorum. Terör örgütleri sempatizanlarıyla basın çatısı altında bir araya gelmek yiğidin harman olduğu 4/4'lük Malatyalılara yakışmaz"

"Rezilliğine Malatyalıları alet etme"
Ağbaba, Çınar'ın bu mesajına yine sosyal medyadan şu karşılığı verdi:

"Ne dedikleri belli değil,
Ne yaptıkları belli değil.

Yeşilyurt Belediye Başkanı @mehmetcinar44 gri pasaport skandalına,yaptığın kirli işlere terörü,bayrağı,kutsal değerlerimizi alet etmeyi bırak artık.

Kendi personelin onlarca belediye arasizini sahte evrakla satmış,sen göz yummuşsun, keşke cesaretini biraz da ona göstersen.

Dört dörtlük kenti rezil etmişsin,rezilliğine Malatyalıları alet etme!"

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

64 yorum yapılmış

  • alp (4 ay önce)
    Yeşilyurt belediyesine bu kadar olaydan sonra neden kayyum atanmadı. Adaleti bozuk dünya
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatya lı (4 ay önce)
    sayın çınar pandemi döneminde 6 mühendis genci işte niye çıkardı hangi müteahhidin teminatını kurtardı açıklamasını yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok yazik (5 ay önce)
    Çok yazik o kadar olaylar oldu bu Yeşilyurt belediye başkanını görevden alacak kimse yokmu sayın valim size sesleniyorum Soruşturma veya müfettiş yollayın denetlesinler artik
    %93
    %7
    Yanıtla
  • mücahit kurnaz (5 ay önce)
    Yeşilyurt beld.bsk. adıyla anılan zatın tüm geçmişi araştırılmalı, hatta kardeşlerinde aralarında bulunduğu tüm aile fertleri araştırılmalıdır. Adam beleiyeye gelmiş her tarafı yolsuzluk içinde halen benim haberim yok tavırları sergiliyor. Allah sizleri ıslah etsin. Milyonlarca genç KPSS girerek iş arıyor, zat hanımını direk kadrolu olarak ordan oraya alıyor. Bunları belgeleriyle ortaya koyan Sayın vekile ne kadar teşekkür etsek az gelir. Adam belediye bsk baska her işi yapmış. Ayrıca AKP milletvekilleri bu adamı görmüyor mu? saraya anlatmıyor mu? İşte Malatya sizin seçtğiniz adam ortada, her tarafı usulsuzluklerle dolu... Uyan artık seçmen uyan gör bu gibi adamların ne için orada olduğunu... tüm yeşiltyurt belediyesi incelenmeli... bunun yanında bulunan averelerıde işten atılmalıdır
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 ay önce)
    Bundan önceki yorumumu neden yayınlanmadı biz acaba merak ediyorum.Küfür hakaret aşağılama içermiyordu.Fondaş olmadığınızı düşünüyorum en azından doğru olanları düşünce özgürlüğü kapsamında paylasmamiza müsade edeceğinizi düşünüyorum.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Kernekli (5 ay önce)
    Topsöğüt evleri Gri pasaport Arsa yolsuzluğu Yeter artık. Benim evim ağır hasarlı bana bir çadır vermediniz, hakkım size helal değil…!
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ali (5 ay önce)
    Ne zaman bir pislikleri ortaya çıksa,hemen vatan,millet, Sakarya. Oh ne âlâ memleket. Fakat artık millet yemiyor bilesizzzzzz.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • huseyin karaaslan (5 ay önce)
    Yesılyurt beledıye bsk bu pislıklerını halen görmeyenler, sizde bld bsk kadar suclu degıl mısınız? Artık bu rantcılara dur diyecek yok mu? Yazık yazık utanmıyor.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Malatya (5 ay önce)
    Herşey malatyalıya yakışır boşuna çenenizi yormayın yeni adayinizda bir adıyamanlı olcak tıpış tıpış oy vereceksiniz
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Yeni başkan iyi dürüst Malatya için çalışan biri olsun yeter hangi partide olursa olsun nereli veya yabancı olsun fark etmez yeterki görevini tam yapsın biz iyi kötü fark etmez yeterki benim partimde olsun diyoruz o da çoğunluk x partisi nasıl olsa diye önce yakınları sonra dostları ceblerini dolduruyor bizde parti için küs veya düşman oluyoruz Türkiyenin mantığı kaderi bu
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Hüseyin (5 ay önce)
    Veli Ağbaba Malatya belediye başkanlığı aday olsa bir akp li olarak ay verrim
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Abdulkadir (5 ay önce)
    Kendi seçmenine bile tepeden bakıp DALGA GEÇEN bir başkan. Gıcık biri. Bunlar bize layık değil. Kültürsüz kimseler. Kim bunları milletin önüne getirip seçtiriyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • darendeli (5 ay önce)
    chp belediyeli pislik içinde heryer yolsuzluk kendi işine bak sen önce
    %10
    %90
    Yanıtla
  • Mesela? :). Olsaydı onu geçtim lafı gecseydi 50 kere kayyum atanirdi. Yeşilyurt konusuna ne diyorsun ey müslüman ??
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Hayatımda hiç chp ye oy vermiş biri değilim..Buna inanıp inanmamanda hiç önemli değildir.Bir kere her meseleyi basit bir siyasi konu olarak ele almak mantığı ile bu durumlara gelindiği ortada.Eğer yapılan yanlış işlerin belgesi yetkisi,imzası ortaya çıkmışsa,bu konuda yapılan soruşturmalar içişleri bakanlığına kadar gidip bir suçun işlendiği kabul görmüşse ,tüm bunlara rağmen hak,adalet,liyakat,Allah korkusu bir kenara atılıp sizin gibi hep gözardı ediliyorsa ve olup bitenden bihaber gibi davranıp ve de görmemezlikten geliniyorsa,Oy tercihimizin değişmesi artık zaruri hale gelmiş demektir.Darendeli Geçenlerde Darende belediyesine halk niye yürüdü?Ne olmuş da halk belediyeyi basmış?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatya (5 ay önce)
    Ağbaba yı sevmem ama söylediklerinde haklı . Bu Yeşilyurt Belediye Başkanı nı neden görevden almazlar o da ayrı bir konu. Yargı çökmüş .
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ozmalatyali (5 ay önce)
    Skandallara cevap vermek yerine klasik hemen kullandığı dil ortada. Hiç şaşmaz arkadaşlar bu cuma camiden resimler gelir klasik...
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Hamdi (5 ay önce)
    Malatya'da belediyeler arasında basına en çok parayı dağıtan veya veren belediyelerin başında Yeşilyurt Belediyesi geliyor. Buna rağmen yolsuzluk haberleri en çok bu belediyeden çıkıyor. Demek ki basına para aktarmakla değil, adam gibi kurumu yönetmekle iş oluyormuş. İzleyin, görün; 1 hafta içinde ne kadar hayatında bir tane bile yolsuzluk haberine imza atmamış olan sözde gazeteci varsa (hepsi Malatya'nın tanıdığı, besleme malum isimler) çınar ve ekibini ziyaret edecek, zam isteyecek. İşin ilginç tarafı aynı elemanların Büyükşehir'den de besleniyor olmaları.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Behçet (5 ay önce)
    Gri pasaport gibi önemli. Bir konuda insanlar aklaninca belediyede böyle olaylar normal ..
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Can (5 ay önce)
    Vallahi Ağbaba yüzde 100 haklı
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Müslüm (5 ay önce)
    Kayısı Haber sitesinden Mahir Temur, bu Mehmet Çınar'ın canına okumuş, adeta gömmüş. Mutlaka bu yazıyı okuyun derim: https://www.kayisihaber.com/yazi/mahir-temur/mehmet-cinar-haddini-bilmeli/1049/
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Sade vatandaş (5 ay önce)Müslüm isimli kullanıcı yorumuna
    Çınar hep sütten çıkmış akkaşık gibi hiç birini üslenmiyor neredeyse belediyeyi ben yönetmiyorum diyecek yüzü yırtılmış bukadar yetmemiş çok ihtiyaçı gibi eşini memur yapmış insan utanır birazcık nekadar aç gözlü ben bir vatandaş olarak kim bu milletin hakkını yiyorsa haram zıkkım zehir olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 ay önce)
    Sayın yöneticiler özellikle çınar başkan orta hasarlı binaların ruhsat işlemleri hızlansın malum seçim yaklaşıyor size zamanında verdiğimiz oy için pişman olmayalım
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Bugüne kadar pişman olmadıysan artık olmazsın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Qariban (5 ay önce)
    Yarın aday olsun yine oy vereceksiniz çalıyor ama çalışıyor diye diye bu hale getirdiniz memleketi ha bu arada Ağbaba doğruyu söyledi!!!
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 ay önce)
    Çınar; İşini iyi yapsa, babası işin başına koyardı.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Feryat (5 ay önce)
    Ağbaba doğruyu söylemiş az söylemiş.Çınar efendi tüm Malatya seni tanıdı.Çooook kaliteli bir adamşsın.Reis e helal olsun senin gibi kaliteli birini tercih ettiği için.İnşallah mart tada seni gösterir.işte o zaman görüşürüzzz.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ramazan (5 ay önce)
    Sayın Ağbaba doğru söylüyor Malatyaı rezil etti sayın Mehmet Çınar bey her taşın altında o çıkıyor bütün yolsuzluk Yeşilyurt belediyesinin de çıkıyor bunlar daha bildiğimiz daha çok çıkar bence
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Murat (5 ay önce)
    Akp gerçek yüzü her türlü vurgun talan yapılır zorada geldimi bunlar pkk adamları bıktık artık bu hallerinizden insanlar sizi ne için seçiyor sizin yaptıklarınıza bakın eşini belediyeye al insan kaçakçılığı yap bina yaptır yeni binalar hepsi ağır hasar alsın siz ne iş yapıyorsunuz baban osman bey bu işlere nediyor çok merak ediyorum evlatlıktan red etse yeri
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Alaaddin kaya (5 ay önce)
    Al birini vur ötekine.
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Ali (5 ay önce)
    Yahu adam sana bir soru soruyor yok terör örgütü yok bilmem ne arkadaş pasaport skandalı varmi var karını torpille ise yerlestirdinmi yerlestirdin arsa usulsüz satilmis mi satilmis bunlara cevap vereceğine yok terör yok bilmem ne hee öyle dedin bu seni temizledi demi
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Şükrü (5 ay önce)
    Sayın diyesim bile gelmiyor Mehmet çınara ailesini eskimalatyadan tanirim ailesi dürüst insanlardır başkan ya çok saf belediye çalışanları parmağında oynatiyorlar yada tüm işlerden haberi var bunlardan kendisine pay alıyor üçüncü şık yok.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Abdullah (5 ay önce)
    4/4 lük Malatya'lılara sahte pasaportla insan kaçakçılığı da, sahtekarca arsa satmakta yakışmaz. Diyarbakırda Şivan Perver in elini havaya kaldırmakta yakışmaz. Pkk pyd sözde lideri trışka general sarayda ağırlanmaz. Öcalan kırıntısı trt ye çıkarılmaz .Terörist başının mesajı Diyarbakır mitinginde okunmaz. Daha neler neler. Veli ne yapmış net olarak yazın da biz de bilelim. Tavrımızı ona göre koyalım.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Alaaddin Kaya (5 ay önce)Abdullah isimli kullanıcı yorumuna
    Tavrını koysan nolacak
    %13
    %87
    Yanıtla
  • osman ottoman (5 ay önce)
    Mehmet Çınar a çok yükleniyorlar. Hanımına değerli eşim ne işin var senin memurlukta bile diyecek cesareti olmayan bir başkan'a bu kadar yüklenmesini milletin doğru bulmuyorum
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Hepimiz bozuğuz (5 ay önce)
    Ağbaba çok doğru söylemiş az bile söylemiş. İşte memleketin hali, beceriksiz, niteliksiz birileri açığını ortaya çıkarınca ötekine ideolojik olarak sallıyor abartıyor iftira ediyor. Sahi ne kadar geldi değil mi? Büyükşehirde yolsuzluklarından atılan tayfada kendi yolsuzluklarını örtmek için o dönem birilerine ya meşaleci demişler yada meşaleciler kumpas kurdu demişti. Milliyetçilik edebiyatının arkasına sığınarak yolsuzluklarını kamufle etmek istemişlerdir. Ha o Memet ha bu Memet. Hepsi de işlerinde namert. Bunlara sessiz hangi gereçler ile kim inanıyor veya sessiz kalıyorsa hepside namert. Gel bu memleket sonra bekle adalet ve merhamet. Uzun lafın kısası bozukluk hepimizde
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Furkan (5 ay önce)
    Ak Parti'nin yolunu,suyunu,hizmetini bulandıran, şahsileştiren,dağıtan bu AKP'li omurgasız ve çıkarcı,menfaatçılar, aileleriyle kurumlara çöken bu kafalar bir dönemin sonunu getirmeye uğraşıyor. Utanma yoksunu tipler hâlâ hamaset yapıp arsızlığın zirvesinde oturup, Koca bir şehri ağzı açık bırakacak pişkinlikte sağa sola sözde çamur atıyor. Memleketin suyunu çıkardı birileri. Veli Ağbaba muhalif ve elbette gereğini yapacak,sen yaptıklarını izah et! Biri kız kardeşini rektör yaptı yapmadığı is kalmadı,öbürü yeğenlerini belediyede işlerin başına getirdi Koca Yeşilyurtu ülkeye rezil etti,hanımını memur yaptı,belediyeyi denetlettirdi! Diğeri belediye imkanları ile evler,bahçeler,gelinler.. Öbürünün Ankara'daki mal varlığı dudak ucuklatiyor! Vekiller pişkince geziyor,bana ne diyor! İl başkanı zavallı sessiz izliyor.Her yerden tozlar kalkıyor. Şimdi yerel seçimlerde kendi adamlarınınızı,kullanacağınızı düşündüğünüz böyle tipleri hadi aday gösterin! Yok ankette çıktı,yok genel merkez uygun gördü! Artık tümüyle Akp'lilerin AK Partiyi boğmaya çalıştığı bir evredeyiz. Ama biz de takipteyiz. Yeter! Söz artık Malatya'nın!
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Doğru valla "söz artık Malatya 'nın" önümüzdeki seçimde Selonun şapkasını koysalar en kötü % 80 le seçeceğiz.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • doğru (5 ay önce)
    Okuduğunuzu anlamaya çalışın. Mehmet Çınar' ın hali varsa, yanlış yaptığı konu onun için sakınca teşkil eden bir konu da değil. Veli Ağbaba vatan millet sakarya diyen bir vekilimiz değil. Vatanın milletin bölünmez bütünlüğü filan hiç umurunda değil. Onu ilgi alanı sadece AKP' li belediye başkanları. Yani o nun anlayışına göre pastadan pay. CHP ' nin yedinci ilkesini öğrenin, para
    %15
    %85
    Yanıtla
  • ATKN (6 ay önce)
    Şu kadar iddia var. Devletin bir tane savcısı da yav kardeşim siz napıyorsunuz? gelin buraya diyemiyor. Soruşturma açamıyor. İşin daha da ilginci de halkımız da bunları çekirdek çitleyerek izliyor. Başka ülkede yaşayamam.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • zafer (6 ay önce)
    bir vatandaşım beş yılda yeşilyurda ne yaptın en basidi deprem döneminde çilesize gündüzbeye otobusleri dahi çalıştırmayı beceremediniz gündüzbeye bir çivi çakmadın gündüzbeye oy istemeye gelmeyin vekillerde dahil hanımını gayri meşru işe soktun ayıp bir belediye başkanına yakışmaz inanın sizden başkan olmaz parti bir daha seni göstermesin yirmi yıl partine oy verdim daha oy yok
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ahmet Boyraz (6 ay önce)
    Kuluncak Belediyesi ve son 5 yılda yapılan tüm işlemlerini, halkın belediyeye yaptığı başvuruları ve belediyenin kanunlara uygun değerlendirme yapıp yapmadığını acilen inceleyin ve belediyeye kayyum atayın. Ak Parti Mhp milliyetçilik ayağına başımıza getirdiğiniz bu türediler kanunların ve makamın sağladığı gücü makullerin haksız işlerini yapabilmesi için dayanak, mazlumların hak arayışını engellemek için de kalkan olarak kullanıyorlar. Sayın Ali Yerlikaya derhal Kuluncak Belediyesine müfettiş gönderin ve millete yaptığınız zulmü geri siz sonlandırmış olun. Şeffaflık yok, sansür çok...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Hakan Atasoy (6 ay önce)
    Bak hele sen önce üzerindekileri sahibeleri temizle, Mehmet Çınar. Size oy verirken ellerin kırılaydı. Kalkmış Malatya için çalışan Veli Ağbabaya laf söylüyor. Utanmaz, insan kaçakçılığı yaptın, kaç PKK’lıyı yurt dışına taşıdın Mehmet Efendi. Yetmedi sahte evrakla belediyenin arsalarını sattı, parayı hangi terör örgütlerine peşkeş çektin. Beton santrallerin var işin kebap, senden beton almayana ruhsatta vermezsin. Bırakın bu memleketin vatan sevgisiyle oynamayı, dini alet ederek yaptığınız siyaseti yemezler. Kapının önünü temizle sen önce . Sen o mağdur ama mağrur kentin belediye Başkanı değil, onurlu çöpçüsü bile olamazsın.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • ADALET (6 ay önce)
    Eğer eşiniz söylendiği gibi özel kalem olarak işe başlatılıp işe gitmeden Malatya'ya tayin edildiyse, buna tüm Milletvekilleri ve il yönetimi ses çıkartmıyorsa hepinize yaziklar olsun. Hakkıyla o kadroya girmek isteyen milyon genç varken onca variyetin içinde buna tenezzül ediyorsanız Allah korkunuz yok demek. Buna göz yumanlarında tabi. Sonradan adalet, Allah korkusu ve halka hizmetten de bahsetmeyin. Bunu yapanlar adalet ve halk düşmanıdır çünkü.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Burak (6 ay önce)
    İşinize gelmedimi herkes fetöcü.Cumhurbaşkanı olmazsa bu memlekette 5 bin oy alacak kapasite bile yok sende.her türlü yolsuzluk sende.birde utanmadan çıkıp konuşuyorsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Volkan (6 ay önce)
    Rezilliğe bak.... Önce.aynaha bak. Yalan proje ve parklardan başka ne yaptın diye aşama sorarlar. Sen Adiyamanlisin bir de kalmış Malatyalı ayağı yapıyorsun. Baban Osman dayı nereli!!!!! İnsan geldiği yeri unutmaz
    %86
    %14
    Yanıtla
  • ünsal (6 ay önce)
    Sayın çınar bayrak inmez vatan bölünmez yok gazi meclisi bırak bu ayakları sen iş adamı müteahhit değil misin, çalışanların hakkını gerçek anlamda veriyor musun hayır , susman gereken yerde utanmadan o kadar rezilliğe rağmen konuşuyorsun Sen eşini memur müdür yaptır , İş kur müdürüün damanını genel müdür yaptır sahte mesclis kararı ile sonra haberim yok de insana sorarlar sen neye yarıyorsun.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Hüseyin (6 ay önce)
    Ben malatya Battalgazi beldesi de Demirci market bakkal ruhsatlı esnafım Battalgazi belediyesi verdi evin bir odasına konteyner yapdırdım kendi yerimize koydum çösnük mah memet buyruk cat TP petrol arkasına tekel bayii için camii ve okul mesafe ölçümü yapıldı mesafe kurtarıyor imar müdürü ve ruhasat müdürü osman bey alkole karşıymış ondan vermiyormuş kanun 100 metre mesafe yeterli diyor bu zihniyet vermiyor bana dava aç diyor ozaman bütün tekel bayii lerinı kapatalım fabrikaları osman bey karşıymış diye
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Muhammed (6 ay önce)
    "Ben diyorum Ankara sen diyorsun potinim kara" misali Milletvekili yolsuzluk var, tutuklama var, gözaltı var, sorgu var, gri pasaport gerçeği var diyor, Başkan çıkmış teröristlerle el sıkıştın, yahu o konuyu zaten meclisteki diğer vekiller fazlası ile konuşup dile getiriyor. Sayın Başkan siz yerel yöneticisiniz, yerel yönetiminizi öncelik edinin, Türkiye siyasetinde aktif rol oynamak istiyorsanız gidin Milletvekili adayı olun. Sayın Vekil ile genel manada görüş ve düşünce uyuşmazlığımız çok fazla ama bu konuda doğru söz etmiş. Bende diyorum ki bazen İSTİFA etmek en büyük hizmettir.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • vatandaş (6 ay önce)
    Sıkıştılar mı en iyi bildiklerini yapıp hemen çamur atmaya başlıyorlar. Bu kadar skandala rağmen hesap vermek gibi hiç bir niyet ve yüz yok!
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ahmet (6 ay önce)
    E beyin olmayınca torpille, yapay zekayla...
    %94
    %6
    Yanıtla
  • orhanince (6 ay önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    ahmet e çok iyi ya e beyin olmayınca yapay zzeka
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramazan (6 ay önce)
    Veli bey haklı, yeter artık bu yöneticilerin her halta vatan millet edebiyatı yapması sıktı artık, ortada bir suç var kabullenin şunu, bu işe malatyalıları katmayın lütfen, yediğiniz sizin haltınız..
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Kayısı adam (6 ay önce)
    Skandallarıyla gündemden düşmeyen sayın çınar ın ne yazık ki kendini savunacak birşeyi olmayıp veli ağababa ya hemen terör sempatizanı damgasını vurup olaydan savunma çıkarması çok acı bir durum Malatya mız adına , işine gelmedi mi bu terörist ve terörist sempatizanı demek başarısızlığının büyük bir örneğidir , sayın çınar gerçekten sınıfta kaldınız ne yazık ki . Bir Malatya lı olarak pasaport skandalı, eşinin usulsüz memur yapılması , belediye de sürüsüyle yolsuzluklar , liyakatsiz belediye çalışanları falan filan kimse bunu görmedi mi yoksa görmek mi istemiyor bir türlü anlam veremiyorum , kimseyi de zan altında bırakmak istemiyorum lütfen ama lütfen istifa edin
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Hüseyin (6 ay önce)
    Yav deki belediyede sahte evrak düzenlenmedi, deki göz yummadım. Adam sana sahtekar diyor, sende terör örgütü sempatizanısın diyorsun. Valla sayın çınar şu an piri pak oldun bu sözünle. Tebrik ediyor, kokuşmuşluğun devamını diliyorum sana ne diyeyim
    %89
    %11
    Yanıtla
  • ahmet ertürk (6 ay önce)
    Hayret bayrak, islam, 28 şubat, filistin yazmamış sayın çınar.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (6 ay önce)
    Sayın Çınar başkanım, sizde adınız gibi biliyorsunuz ki diğer dönem yüzde bin beş yüz aday olmayacak ve yerinize de başka bir aynı sizin gibi düşünen, Malatyalı ve Yeşilyurt ile alakası olmayan, yeter ki partililere biat edecek bir aday da bulunacağını, kimsenin hesap da sormayacağını biliyor ve rahat hareket ediyorsunuz, bu kadar bir kişinin adına iddia olacak ve hâlâ o görevde bulunacak, bul da olsa olsa bizim gibi demokrasiden uzaklaşan ülkeler ve Arap Yarımadasında olur.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • kazım (6 ay önce)
    Derler ya al birini vur ötekine. Ülkede vekil veya belediye başkanı nasıl olunduğu belli iken, birbirlerine bişeyler söylemelerinin kıymeti yok. Atışıp durular, yarın tokalaşıp yemek yerler.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • hasan (6 ay önce)
    Veli Ağbaba yı sevmem ve yeterli muhalefet yaptığını da düşünmüyorum. ama bu sefer lafı gediğine oturtmuş. Tabi anlayana. Veli Ağbaba nın ulusal kanallarda da çevresi geniş CHP deki görevlerinden dolayı ama hiçbir zaman Malatya problemlerini ulusal kanallara taşımıyor seslendirmiyor.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • orhan ince (6 ay önce)
    ben şunu analadım yeşilyurt belediyesi konut yaptı depremde ağır hasarlı gri pasaport skandalı oldu yapay zeka ile usulsus arsa satışı oldu bunlar basına çıkanlar hiç bir soruşturma izni bile verilmedi belediyeye. demekki ....
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Fikret Bulut (6 ay önce)
    Ateş olmayan yerden duman çıkmaz Kamu Vicdanı rahatsız eyyyyyyyyyyy BU ADAMI ÖNÜMÜZE KOYUP SEÇTİRENLERE SESLENİYORUM Biz bu Belediye başkanına oy vermedik biz Ak partiye oy verdik...
    %74
    %26
    Yanıtla
  • mehmet (6 ay önce)
    Sayın Çınar sizde biraz yüz olsa çıkar istifa edersiniz. Vatanı ülkeyi sevmek gri pasaportla, istisnai kadroyla, beton fiyatlarını diğer illere güre 2 kat fazla satmakla, yaptığınız binalar yıkılmakla, arsa satmakla olmuyor demi. bunları yaparken vatan evladısınız ama birileri sizi eleştirdiğinde vatan haini oluyor. asıl vatan haini sizsiniz
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Bülent (6 ay önce)
    Vah malatyam vah
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Vah türkiyem vah
    %92
    %8
    Yanıtla