SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Stad Localarına Seyirci Alınacak

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, yaptığı toplantı sonrasında lig ve kupa müsabakalarında locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınmasına karar verdi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (kovid-19) salgını dolayısıyla sezon başında maçların yüzde 30 kapasiteyle seyircili oynanacağı açıklansa da sonrasında yapılan görüşmeler neticesinde karşılaşmaların seyircisiz oynanmasına karar verilmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, milli arada gerçekleştirdiği toplantıda yeni bir karara imza attı. TFF Yönetim Kurulu,  lig ve kupa müsabakalarında locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınmasına karar verdi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, ilgili kurum ve kurullarla görüşerek yaptığı değerlendirme sonucunda TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla, lig ve kupa müsabakalarında locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınmasına karar vermiştir. Süper Lig, TFF 1. Lig, Misli.com 2. ve 3. Lig ile Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarını kapsayan uygulama, 17 Ekim 2020 tarihinden itibaren başlayacaktır. Uygulamanın detayları ayrıca ilan edilecektir” ifadelerine yer verildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: Yeni Malatya Stadı'nda bir loca

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Babuğtu (3 yıl önce)
    Lokantalar barlar
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (3 yıl önce)
    saçmalığın daniskası. locada kovit yok sanırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bynedim (3 yıl önce)
    Localara çalışmaya devam o zaman
    0
    0
    Yanıtla
  • Remzi uğraş (3 yıl önce)
    6 kisilik localar 22000 tl karsi taraf 17000 tl
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Yanlis uygulama ornek acik kapali yerlere 50bin Kisilik here 20 bin kisi seyirci alina bilir
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (3 yıl önce)
    zenginler için yapılmış, kapalı ortam diğer türübünlerde 2 boş 1 dolu ve öndeki sıralara çapraj yapılırsa çok iyi olur bu işde haksızlık var tff derhal düzeltmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Teknik hasan (3 yıl önce)
    Kapalı ortam,havalandırma sıkıntı, mesafe koruma çokk zor,bence bu işte bir yalnışlık var. Koca stad 3er 5er koltuk ara ile doldursanıza stadı. Açık hava daha nolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (3 yıl önce)
    Localar kapalı alan virüs kapalı ortamda daha çok yayılır neden açık alan olan tribünlere seyirci alnımıyorken localara alınıyor iş maddimi yok bilim kuruluda mı işi bilmiyor
    0
    0
    Yanıtla