SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Stratejik Yollar Açılıyor"

0
Güncellendi - 2017-02-11 20:26:28
A- A+ PAYLAŞ

2016 yılı içerisinde 473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, ayrıca 402 kilometre stabilize, 387 kilometre de asfalt bakım-onarım çalışması olmak üzere toplamda 1.400 kilometre civarında yol yapım ve bakım çalışması gerçekleştirdi.

Stratejik öneme sahip yollar açılıyor

Malatya genelinde sürdürülen yol açma, genişletme ve bakım çalışmaları doğrultusunda şehir merkezinde gerek trafiğin rahatlatılması, gerekse sağlıklı kentleşme açısından stratejik öneme sahip yollar açılıyor. Bu kapsamda; Kuzey ve Güney Kuşak yollarında önemli aşamalar kaydeden Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde Tecde’yi Maşti kavşağına bağlayacak 50 metre genişliğindeki yol başta olmak üzere, Çarmuzu’da Kuzey Kuşak yoluna bağlanan yeni yol, eski TOKİ konutlarını Fahri Kayahan bulvarına bağlayan hat gibi birçok yerde yeni yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Kırsalda, standartlara uygun yollar yapılıyor

Hava alanını, Malatya Kayseri karayoluna bağlayan Örüşkü yolunu genişleten, Dilek yolunu 30 metre genişliğine çıkaran Büyükşehir Belediyesi ilçelerde sorumluluk alanında bulunan ve tehlike arz eden birçok yerde de yeni yol açma çalışmalarının yanı sıra yol genişletme çalışmaları yaparak yolları standartlara uygun hale getiriyor.

Güvenli, kaliteli ve konforlu ulaşım için ilçe belediyeleriyle koordineli bir şekilde yol çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi’nin bu çalışmalarını 2017 yılında artarak devam ettireceği belirtildi.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Emrah Gül44 (7 yıl önce)
    Bu yollar vatandaşın vergileri ile yapılıyor....ihalelerde yandaş-akraba değil hakkı olan kazanmalıdır....Yol-su-alt yapı-hastahane hizmet için yapılmalıdır....yönetmeye talip olnlar parti için değil ülke için hizmet yapmalıdır....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (7 yıl önce)
    Yıllar önce imara açılan bahçeler Büyükşehir Belediyesini bekliyor.Imara açtınız madem açsanıza imar yollarını...Zaten bahçeyi yüz parçaya bölmüşsünüz.Komşulardan aldığım duyumlara göre bazı güçlü zenginlerin de bahçelerine el atmak istemişsiniz.Fakat karşılığını fazlasıyla almışsınız ki dokunamamışsınız ,çekinmişsiniz acısını bizden çıkarmışsınız.Park yerini bile bizden almışsınız.Hadi madem ki yapmışsınız yapın kardeşim park yerini açın imar yollarını...Daha ne kadar bekleyeceğiz?Biliyorsunuz ki park yeri uzun süre yapılmazsa!...Ne olacağını siz de biliyorsunuz...Revizyon var deyip iki yıl da öyle bekledik.Bakalım nasıl sonuçlanacak? Sabırla bekliyoruz.Hayırlısı olur inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • haydar (7 yıl önce)
    işten pek anlayan olmayınca adamlar mangalda kül bırakmıyorlar belediyenin bütçesinin %60 ını kullanmasına rağmen pek dazla bir iş yapıldığı söylenemez
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazandogan (7 yıl önce)
    Konya Kayseri Antalya Mersin Adana gibi yollarına uçaklar inecek bir şehir istiyorum olurmu inşallah olur diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Ne stratejikmiş bu gidişle ne lastik kalacak be rot Ne de stres öldük usandık artık bitirdiniz biziiiiiiii...!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin Özdemir (7 yıl önce)
    Nerde yılan hikayesine dönen çevre yolu.
    0
    0
    Yanıtla