SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suç Örgütü Operasyonunda 10 Tutuklama

0
Güncellendi - 2019-09-22 22:15:28
Suç Örgütü Operasyonunda 10 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen suç örgütü operasyonu sonucu yakalanan 13 şüpheliden 10'u tutuklandı ve söz konusu örgüte yönelik olarak daha önce tutuklanan 4 şüpheli ile birlikte örgüt operasyonunda tutuklananların sayısı 14'e yükseldi.

19 RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ..

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, Terörle Mücadele (TEM), İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele, Özel Harekat şubelerinin de katılımıyla, ‘Çıkar Amaçlı Suç Örgütü Kurmak – Nitelikli Yağma – 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet – Kasten Yaralama – Tehdit – Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması ve Mala Zarar Verme’ suçlarını işledikleri öne sürülen şahısları yakalamaya yönelik olarak 17 Eylül sabahı 20 adrese eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, 13 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda da 16 adet ruhsatsız tabanca, 232 adet muhtelif çapta tabanca mermisi, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet kasatura, 1 adet çelik yelek ele geçirilmişti.

10 TUTUKLAMA..

Operasyonda yakalanan şüpheliler, polisteki sorgularının tamamlanmasından sonra, Cuma sabahı geniş güvenlik önlemleri altında Adliyeye sevkedildiler. Emniyetin basın bilgi notunda şüphelilerden 10'unun tutuklandığı, 3'ünün adli kontrolle serbest bırakıldığı, daha önce tutuklanmış olan 4 şüpheliyle birlikte tutuklu sayısının 14'e yükseldiği bildirildi.

Cuma günü yapılan sorgulama ve yargılama sonucu şüphelilerden; Serdal A., Turan K., Servet Y., Soner S., Metin Ç., Basri P., Fatih K., Burak K., Metin K. ile Turan Ş. tutuklanırken, Fuat İ., Numan O. ve Olgun G. adlı şüpheliler Adli Kontrol kararıyla serbest bırakıldılar.

Söz konusu suç örgütüne yönelik olarak daha önce de Bünyamin G., Mehmet K., Burhan A. ve Muammer E. adlı şüphelilerin tutuklanmış oldukları, toplam tutuklu sayısının son tutuklamalarla 14'e yükseldiği öğrenildi.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • hüseyin (4 yıl önce)
    emniyet mensupları allah sizden razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (4 yıl önce)
    Elinize yüreğinize sağlık.herkes bir gün hakettiğini yaşıyo.değerli savcılarımıza ve emniyet mensuplarimiza sonsuz teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan (4 yıl önce)
    sayın savcımın emeğine sağlık emniyet mensup arkadaşlara teşekkür ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Keml (4 yıl önce)
    Emeği geçen herkese teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Emniyet müdürümüz gider ayak malatyaya son dokunuşunu yaptı teşekkürler.Yeni yerinde başarılar.Aynı hamleleri yerine gelen emniyet müdürümüzden de bekliyoruz.Saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • asım (4 yıl önce)
    bunların hepsi aynı yolun yolcusu özentiler..devlet topaldır ağır yürür fakat kör değildir siz mazluma zalim olursanız devlet de sizlere yavuz olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur İstiyoruz (4 yıl önce)
    Tebrik ederim ellerinize sağlık Allah yolunuzu bahtınızı açık eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    Emniyet teşkilatımızı kutluyorum herkesin mal ve can güvenliğini sağladığı için
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Emeği geçenlerin ellerine sağlık aynı şekil de devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (4 yıl önce)
    Helal olsun bu babayiğit savcıya demekki yiğit afaler saglayıcılar da varmış memlkette ,örnek olsun inşaAllah bunun gibi çok suç örgütü var malatyada
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    tüm görevliler savcılık emniyet güçleri hepsine saygılarımı iletiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ibrahim (4 yıl önce)
    Fazla sürmez af çıkar hepside çıkar
    0
    0
    Yanıtla
  • Her şeye muhalif olma özelliğinizi ne zaman yitireceksiniz ki
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem oğlu (4 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Ağzı olan konuşuyor iste
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalim (4 yıl önce)
    Sayın savcim insallah tam delilli ispat olmuştur.huzurun başkenti olur güzel malatyam.helal olsun savcim emniyet müdürüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 yıl önce)
    Malatya emniyetimizden savcımızdan Allah razı olsun Devletimiz hep 18 yaşında Allah var gam yok devamını bekliyoruz bu gibi operasyonların
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Ha şöyle. Emniyet mensuplarımızın alınlarından öpeyim. Büyük başarı, ellerine, yüreklerine ve bileklerine sağlık. 13 toplama 10 içeri. Tebrikler...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalım (4 yıl önce)
    Emniyetimizin savcımizin eline canına saglik.devamini bekliyoruz.goz actirmasin malatya huzur bulsun.
    0
    0
    Yanıtla