SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sulama Birliklerine Yeni Yöneticiler

0
Güncellendi - 2018-06-08 00:40:56
Sulama Birliklerine Yeni Yöneticiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’daki 10 sulama birliğinde başkanlar görevlerini Orman ve Su İşleri Bakanlığınca görevlendirilen yöneticilere bıraktı.

Malatya’da faaliyet sürdüren sulama birliği başkanlarının yerine Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün teşkilat ve görevleri hakkında kanun ile bazı kanunlarda kanun hükmünde kararnamede değişiklik yapılmasına dair 7139 Sayılı Kanun gereği atama yapıldı. Yasanın yürürlüğe girmesiyle Malatya’da faaliyet gösteren 10 Sulama Birliğinin başkanları görevden alınarak yerlerine uzman DSİ personelleri atandı. DSİ 92. Malatya Şube Müdürü Arif Tüfekçi, sosyal medya hesabından yapılan değişiklikleri devir teslim olarak değerlendirerek yeni atamaları duyurdu.

Bakanlık onayı ile Malatya’da yapılan atamalar ise şöyle:

"Yazıhan, Derme ve Battalgazi Sulama Birlikleri Başkanlığına Malatya DSİ 92.Şube Müdürlüğü personeli Ziraat Mühendisi Faik Şireci, Darende Gökpınar Sulama Birliği Başkanlığına Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Kaygusuz, Akçadağ Suçatı, Sultansuyu Sağ Sahil ve Sultansuyu Sol Sahil Sulama Birliği Başkanlıklarına Ziraat Mühendisi Şerif Bozbey, Polat, Doğanşehir ve Akçadağ Sulama Birliği Başkanlıklarına ise Ziraat Mühendisi Özkan Yalçın."

iha 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Şeref (5 yıl önce)
    Özkan Kardeşime yakışır.
    0
    0
    Yanıtla
  • serkan YALÇIN (5 yıl önce)
    Özkan Yalçın çok değerli bir insandır.Yeni görevinde başarılar Rabbim utandirmasin.Mehmet Buyruk cd.komşumuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Pala (5 yıl önce)
    Iyi güzelde derme sulamada yapilanlar ne olacak yazikl üstümü örtülüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (5 yıl önce)
    Surekli.usuzlük haberleri geliyor sulama birlikleri ile ilgili en baştada orduzu sulama birliği ve çalışanları denetlenmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • orduzu sulama birliğini neden değiştirmiyorsunuz bi halka sorun çokmu memnunlar millet isyan eder oldu
    0
    0
    Yanıtla