SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sulamaya 15,4 Milyonluk Yatırım

0
Güncellendi - 2019-01-24 03:07:33
Sulamaya 15,4 Milyonluk Yatırım
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürlüğü, DAP Bölge Kalkınma İdaresi’nin desteğiyle 2018 yılında şehrin genelinde 15,4 Milyon TL maliyetinde 20 DAP projesini hayata geçirdi.

MASKİ, tarımsal sulama için Doğu Anadolu Projesi (DAP) Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen sulama projelerini hayata geçiriyor. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapan MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “2018 yılında şehrimizin belirli bölgelerine Tarımsal ve Hayvansal Sulama yapımı için projelerimizi hazırlayarak, DAP Bölge Kalkınma İdaresi’ne sunduk. Projemizi kabul eden Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi’nin desteğiyle 16 tarımsal sulama ve 4 hayvan içmesuyu Gölet’i projesini hayata geçirdik. Çalışmalarımız kapsamında 2018 yılında 15,4 Milyon TL değerinde 33,9 kilometrelik açık sulama kanalı ile birlikte 75 kilometrelik kapalı sistem sulama hattı ve 4 adet hayvansal sulama Gölet’i inşa ederek tarımsal sulamaya ve hayvan içmesuyuna önemli ölçüde katkı sağlamış olduk. DAP Bölge Kalkınma İdaresine ve emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederim. Tüm çabamız Malatya’ya hizmet etmek.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız