SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şüpheli Kovalayan Polis Aracı Otomobille Çarpıştı, 1'i Polis 3 Yaralı..

Şüpheli Kovalayan Polis Aracı Otomobille Çarpıştı, 1'i Polis 3 Yaralı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da şüpheli bir motosikleti kovalayan ekip aracı ile otomobilin çarpışması sonucunda 1’i polis, 3 kişi yaralandı.

Kaza, Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece yarısı 01.00 sıralarında Battalgazi ilçesi İstiklal Mahallesi Evliyaoğlu Sokak üzerinde meydana geldi. Resmi polis otosu ile 44 AAC 226 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile ayrıca park halindeki iki araçta hasar gördü.

Sivil araçta bulunan 2 kişi ile polis ekip aracında bulunan 1 polis memuru yaralandı. Hayati tehlikeleri bulunmayan yaralı 2 sivil ambulanslar ile hastanelere kaldırılırken, polis memuru ise başka bir resmi ekip aracı ile hastaneye götürüldü.

Sivil araçta bulunan yaralıların yakınları, kaza yerine ambulansların geç gelmesine tepki gösterdiler.

Kazaya karışan resmi polis ekip aracının, şüpheli bir motosikleti kovalarken  otomobil ile çarpıştığı öğrenildi.

Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından araçlar kaldırıldı.

Soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Barguzu (1 hafta önce)
    Rabbim polisimizin askerimizin yardımcısı olsun. Ne emeklerle suçlular yakalanıyor ama kanun yetersizliğinden salıveriliyor. Polisin ve askerin vur yetkisi olacak. Bizim toplum iyilikten güzellikten anlamıyor maalesef. Suçlu değil masum eziliyor maalesef. 30/40 suç kaydı olan toplum içinde yaşamaması gerekenler maalesef her gün içimizde. Kanunlar ağırlaştırmalı alt cezalar katlanarak artmalı ama siyasi iktidar hala yeni kanun sevk edecek bekliyoruz.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • A Ali (1 hafta önce)
    Kurban bayramında kurbanık mı kovalıyorlar polisimize yazık değilmi iki mermi yeter verin o yetkiyi o kadar eziyete polis yakalıyor bir günde serbest kalıyor bizim siyasiler birbirlerinin kuyusunu kazımaktan baṣka ne yapıyorlar bir toplum ya ALLAHTAN ya da polisden korkmalı polisden korkan varmı yok ALLAHTAN korkan da yok o zaman trafikde sokakta her yerde vakalar olur her araçta mutlaka en az 1 suç aleti var
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 hafta önce)
    Uyuşturucu satan torbacı tipler geceleri motosikletle fellik fellik mahalle aralarında çoğalmaya başladılar Emniyetimiz daha çok devriye çıkarmalarında fayda var gerçi yakalasalar ne olacak 1 -2 ay sonra yine ortalıktalar onu bunu zehirleyecekler Allah yardımcımız olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 hafta önce)
    Kaçan şahsı kovalamak gerçekten çok tehlikeli . Alkollü veya madde almışsa eğer masum birine çarpması kaçınılmaz . Her yer mobese zaten nereye kaçabilir ki illaki yakalanacak
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Polisin suçlu ve kaçan şahsi kovalamasının size göre bir mantığı yok.Çünkü . mobese var değilmi? ..Polisin görevi ne biliyormusun?Mobese var diye polisin yetki ve salahiyetinin bittiğini mi düşünüyorsunuz.Heryerin mobese olması suçlunun suçu işlemesine engelmi oluyor?Buna mı karar verdin?Binlerce mobeseye rağmen yıllardır aranan binlerce suçlu var.Diyorsunki suçlu görülse bile Yakalanmamalı her türlü suçu işlemeye devam etmeli belki de gelip sanada çarpıp gidecek olsa bile beklerim nasıl olsa mobesa yakalar diyorsun?Dünyada polis tehlikeli olduğunu bildiği suçluyu bırak sadece yerde takip etmeyi,havadan bile sonuna kadar takip eder Ne eder yapar ya onu bir şekilde sağ yada ölü ele geçirir..Oysa size göre bütün bunlar gereksiz ve anlamsız.Nasıl olsa mobese var!
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Olay kaçan şahısın üzerinde bulundurması yasak bir şeymi vardı acaba Neden kaçtı ?onu yakalamak ya,tabi yinede sen bilirsin .
    %100
    %0
    Yanıtla