SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sutopu'na Kadın Eli Değdi

0
Güncellendi - 2017-02-04 02:42:55
Sutopu'na Kadın Eli Değdi
A- A+ PAYLAŞ

Sutopu Federasyonu, Sutopu Malatya İl Temsilciliği görevine atama yapılarak Şule Gürsoy’un getirildiği bildirildi.

Sutopu Malatya eski İl Temsilcisi Vahap Karaaslan’ın Sutopu Federasyonu tarafından Sutopu Federasyonu Alt Yapı Koordinasyon Kurulu Üyeliği’ne atanmasından sonra göreve Gürsoy’un atandığı belirtildi.

Beş yıldır Sutopu Malatya İl Temsilciliği görevini yürüten Vahap Karaaslan, Şule Gürsoy’a yeni görevinde başarılar diledi.

Sutopu Malatya İl Temsilciliği görevine atanan Şule Gürsoy ise sutopu branşında Malatya’nın iyi bir ivme yakaladığını kaydederek, devraldıkları bayrağı en iyi yerlere çıkarmak için çalışacaklarını ifade etti.

Gürsoy, “Türk sutopuna ve Malatya’ya layık olmaya çalışacağım. Gençlerimiz çok azimli ve her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Dilerim ki sutopu branşında sporcularımıza ce camiamıza faydalı olurum” diye konuştu.

23 Ekim 2016 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilen 4.Olağan Genel Kurul'un ardından yeni dönem il temsilcileri de göreve atandı. Türkiye Sutopu Federasyonu'nun önerisi Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nün onayı ile illerde görev yapacak olan sutopu il temsilcilerinin atamaları gerçekleştirildi ve böylelikle önceki dönem 26 olan il temsilci sayısı 43'e ulaştı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız