SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Takımım Kaliteli Oyunculardan Kurulu"

0
Güncellendi - 2020-02-02 19:44:25
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Aytemiz Alanyaspor mağlubiyetinin ardından, "Bugün 2-1 kaybettik. Alanya takımını da kutluyorum kazandıkları için. Kalan haftalarda da tüm maçları kazanmak için uğraşacağız” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Elazığ depreminde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara da şifalar dilediğini söyledi. Özdeş, “Öncelikle geçtiğimiz hafta Elazığ'da olan deprem hem Elazığ, hemşehrimiz Malatya'nın sınır ilçelerini etkiledi. Hayatını kaybeden vatandaşlarımız var. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılara da şifalar diliyorum. Geçtiğimiz haftalarda da hem maçlarda hem statlarda orada bulunan depremzedelerle ilgili çok iyi destekler oldu. Çok iyi birlik beraberlik mesajları oldu tüm statlarda, tüm spor camiasında. Hafta içi, bugün de burada Alanyaspor bu maçın gelirini depremzedelere bağışlayacağını açıkladı. Alanyaspor başkanına ve yönetim kuruluna ve Alanya halkına da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Alanyaspor savunmayı oldukça etkili yaptı”

2-1 kaybettiklerini ifade eden Özdeş, “Belki oyunun özeti ilk yarının son dakikasında yediğimiz gol, ikinci yarının başında penaltıdan yediğimiz gol. İlk yarı belki Alanya takımını 15’inci dakikadan sonra doğru pozisyon alarak doğru savunduk. Kazandığımız toplarla da final paslarını değerlendirirsek doğru hücum etmeye başladık. İlk yarının ikinci bölümünde topa doğru sahip olduk. Belki devre arasına ihtiyacımız varken ofansif olarak organizasyonu belirleyecekken, 1-0 geriye düşmek planları bozuyor. Bu kez aynı oyunu biraz daha riskli cesaretle oynamak gerekiyordu. Buna da ikinci yarının başındaki penaltı engel oldu. Oyunun penaltıdan sonrasında 10 dakika bocalama, sonra yine oyuna ortak olduk. Alanya takımı kırmızı kartla 10 kişi kaldı. Ondan sonraki dakikalar bizde sıkıntılar ve problemler başladı. Alanya takımı kendi yarı alanını savundu. Bu savunmayı da oldukça etkili yaptı. Biz çabuk ve acele oynadık. Oyunun yönünü değiştiremedik. Belki 90+3'te gol attığımız pozisyondaki gibi ataklarımızı çeşitlendirebilseydik. Bugün 2-1 kaybettik. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Alanya takımını da kutluyorum kazandıkları için. Şimdi önümüzde Ankaragücü maçı var. Bizim 9 maçımız içeride 6'sı dış sahada. Takımım oldukça kaliteli oyunculardan kurulu. Aramıza yeni katılan arkadaşlar daha antrenman yapmadan bugün süre aldılar. Şimdi daha etkili oyunlar, daha güçlü bir oyun oynamamız gerekiyor. Bunun için çalışacağız. Önümüzdeki hafta cuma günü Ankaragücü ile umuyorum buna başlarız. Bulunduğumuz yer, camiamıza uygun bir sıralama değil. Buradan çıkabilecek gücü var. Hem kulübünün hem de oyuncularının kalitesi. Şimdi bunu gerçekleştirmek için uğraşacağız. Ve kalan haftalarda da tüm maçları kazanmak için uğraşacağız” diye konuştu.

Antalya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

50 yorum yapılmış

  • Ozy ozy (4 yıl önce)
    Bu takımın bu hale gelmesi Kemal hoca nın yüzünden olmadı geldiği andan itibaren hocaya saydıran başta yerel tv kere çıkıp yorum yapan kişiler önce gerçekçi yorumlar yapmalı takımımız kötü değil hoca haklı tamam olmaması gereken 4 yada5oyuncu var ama doğru kadro ile çıktığı her maçı kazanabilecek kaybetsede rakibi delirtecek bi takımımız var ancak Sergen hocanın BJK aşkı yönetimin her şeyi ben bilirim tavrı yine Sergen in iyi giden takımı saçma sapan değişik 11 şer çıkararak takımın ahengini bozması bu duruma düşmemize sebep oldu şimdi takımın bir tek şeye ihtiyacı var oda bizlerde onlara Ankaragücü maçında vereceğimiz sevgimiz ve desteğimiz yönetim hoca hepsini geçin hepsi gelip geçici aslolan tek gerçek varsa oda Malatyaspor’umuz dur efsanemizi gömdük bu sefer aynı hataya düşmeyelim ne yönetimlere ne siyasetçilere ne belediye tek çare gerçek Malatyaspor sevenlerdir güzel günlere inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (4 yıl önce)
    Kemal hocanın oyuncuları kendine getirip, form kazandırması lazım. İnşallah başarılı olur. Takımı değerli başkan kurdu. Üstün futbol yeteneğiyle! 4-5 hafta işler kötü giderse hoca bırakıp gider. Hiç kimsede bizi yarı yolda bıraktı diyemez. Bu haftaki maçı kesinlikle kazanmamız lazım. Başkanın adımları ile hedefsiz küme düşmemeye oynayan takımız..Bu sene ligde kalalım yeter..Başkan da mayıs sonunda bizzat istifa eder..
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK- İZMİR (4 yıl önce)
    Olabildiğince maçları TV'den izlemeye çalışıyorum gurbette. Bence kadro iyi. Gidenlere üzüldüm. Bir seri yakalanırsa iki üç maç sonra ilk 5-6 da bitririz diye düşünüyorum.Ancak Sergen hoca döneminde dahi bir hedef yoktu. Anadolu kulüplerimizin klasik "Ligde tutunmaya çalışma." algısı her zaman beni üzmüştür. Bugün Alanya ve Sivas ilk üçü zorluyacak güçteler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    Takim kotu deil. robin yalcin ve acquah cezali idi. zorlu maclar oynadik. fikstur bizden yana. gs ve trabzon maclari guzel gecerse diger maclardan iyi sonuc aliriz. ama ust siralar cok zor. butun maclari kazanmak lazim ilk 4 e girmek icin. seneye artik oyuncu bakin derim transfer komitesine. bol bol mac izleyin oyuncu begenin. genc yetenekli takima direk katilacak adam getirin. yok yetistireyim tecrube kazansin bos isler. trabzonspor un taktigini uygulasa baskan 500 bin eurolarla degil milyon eurolarla oyuncu satar.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (4 yıl önce)
    maç esnasında spiker söyledi Kemal Özdeş milli takımın başında çıktığı son 6 maçı kaybetmiş. buda onun hakkında fazla konuşmaya gerek yok demektir. çok şeyde beklememiz gerektiğidir. inşallah biz yanılırız da takım ilk beşe girebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Denizz (4 yıl önce)
    2. lig takımları ile kıyaslarsan kadro kaliteli fakat yedek tek bir kanat oyuncun yok.Aldığın sol bek Kasımpaşada bile yedekti beleş diye transfer olsun diye aldın. Orta saha yedeklerin kalite açısından çok düşük. Takımın oyun kalitesi,sürekliliği ve yönetim tarafının kalibresi çok aşağılarda kalıyor. Para harcamayıp borca girmemek sevdasına İnşallah düşmeyiz. Bu hafta bence en kritik maça çıkıyoruz Allah yardımcımız olsun. Gurbetten Malatya ya sevgiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (4 yıl önce)
    Arkadaşlar başka Malatyasporumuz yok. Sahip çıkalım şu takıma yapmayın. İnişler çıkışlar olacak. Bir moral lazım. Ankaragücü maçını alırsa takımın morali yükselir. Destek olalım lütfen. Böyle yerden yere vurarak olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali muhammed (4 yıl önce)Gökmen isimli kullanıcı yorumuna
    Neyine sahip çikcan bir kulüp bu kadar sorumsuzca yönetilemezz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş yerden yere niye vuruyoruz ki? Kendi çocuğunuz bile olsa yaramazlık yapınca, sağı solu dağıtıp kırınca bağırıp çağırıyorsunuz. Yönetimin yaptığı beceriksizlik, iş bilmemezliğe, amatörlüğe, çapsızlığa çanak mı tutalım? Malatyaspora, Malatya'ya canımız feda ama yapılan amatörlükler var, eziklik var, hedefsizlik var. Bunlar kabul edilemez !
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (4 yıl önce)
    Her cektigimiz sut kaleyi tutsa ligdeki 34 maci kazaniriz cok iyi oynuyorlar ben bu maci seyrettigim zaman farkli yeneriz diyordum malatyasporun oyunu mukemmel ama sutlar tutmuyor kaleyi birde rakip on kisi kalmisti halbuki bu firsat kacmazdi ama en ufak bir hata butun oyunun gidisatini degistiriyor hatta onlardan kat,kat ustun oynadigimiz halde..insallah bese gireriz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali muhammed (4 yıl önce)yms'li isimli kullanıcı yorumuna
    Cok hayalprst hatta imkansızsin bu takim küme düşer net ve açıkkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali muhammed sen elezığlımısın ??
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (4 yıl önce)
    Macin Hakki Bereberlik Malatyaspor gayet iyi Oynadi ama Golcü yok.Arti Robin Yalcin yoktu Sutu saglam Gol atmasini bilen.Defansa Lutfen Care ? Hep hata Yapiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Hem hocaya hemde başkana soruyorum altı aylık anlaşma olurmu bu hoca gelecek yılın planlamasını yaparmi sayın başkan altı aylık hoca bulacağına bırakmayın Ali ravci ve Hakan Çalışkan takımı calistiraydi onlarda küme dusurmezdi diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (4 yıl önce)
    İki maç sonunda bu hoca gider
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent AKSOY (4 yıl önce)
    Kemal hocam'a güvenimiz tam.Yapacağı ;kanat oyuncularına orta yapmayı,forvet oyuncularına isabetli şut atmayı ve tüm oyunculara top kaybını en aza indirmeyi öğretmek olmalıdır.Paniğe gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    son yaşanan olumsuz gelşmeler takımı çok etkilemş olacak ki yarım saat 10 kişi oynayan rakipten puan alamadık, doğru dürüst poisyon dahi bulamadık, ama umutluyuz başka Malatyaspor yok tam destek hep destek
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Hepsi kaliteli demiyor kaliteli oyuncular var diyor ben inanıyorum takıma çıkışa geçecek inşallah Sergen Yalçın haftalardır idmansiz bırakmış
    0
    0
    Yanıtla
  • Lütfü (4 yıl önce)
    Hocam ne olur hafta içi antremanda boş kaleye şut çalışması yaptırın en azından kaleyi tutturuz. Yoksa Güle güle düşeriz bu futbolla kendimizi kandırmayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Kemal hocayla geçen pazar İstanbul’a indikten sonra biraz muhabbet ettik havaalanında. Bir Malatyalı olarak bizim Malatya taraftarının fazla futbol kültürüne sahip olmadığını, o yüzden en ufak bir olumsuzlukta saçma sapan eleştiriler yaptığını söyledim. Sizde böyle durumlarda söylenenleri fazla dikkate almayın dedim. Şimdi yorumları okuyunca iyiki hocaya bunlardan bahsetmişim diyorum. En azından hoca burdaki futbol dehalarının saçma yorumlarını görünce şaşırmayacak. ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Olumsuz yorum yapanları taraftarmı sanıyorsun sen. Bunlar hafta sonunu iple çekip Malatya nın puan kaybetmesini bekleyenler. O yüzden hocanın bunları sallamayacağını umuyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu bahsedilen kişilikler pasaj içi kafe teknik direktörleridir.Stada gitmek istemeyen değişiklerdir. .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben hep diyorum allaha emanet gidiyoruz 2 senedir Bizim Beldiye takimina Yenilen Hocasini gönderiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Helal olsun sana profesör ne yaptın simdi sen hocaya yağ çektin yağ çektiğin hocanın kariyerine bi bak bide o hoca seni dinmemiştir bile be...?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)serkan isimli kullanıcı yorumuna
    Erol Bulut'un ne kariyeri vardı? Onlarca takım çalıştırmış, ordan oraya sürüklenip hiçbir başarı elde edememiş, piyasada boş boş gezen hocaları mı getirseymişiz takımın başına?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali muhammed (4 yıl önce)
    Bu yenimalatyaspor u yenmeyeni döverler bu takim lig sonunda küme düşecek adil gevrek ve şakşakcılarıda kına yaksinlar bir takımin içine nasil edilir çok iyi sergilediler Tebrikler bravo alkışlıyorummm
    0
    0
    Yanıtla
  • Atıf (4 yıl önce)
    Yav he gardas. Sen cok iyisin takimin çok iyi. Baskan super. Bi biz kötüyüz. Bu takımı bu hale getiren biziz. Paraları yiyen biziz. Her bisey biziz. Sizler meleksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali muhammed (4 yıl önce)
    Rezil bir futbol rezil bir kadro zavallı bir başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan bozdogan (4 yıl önce)
    Su yorum yapan felaket tellaları ikinci yarı yeni basladı yok takım kume dusecekmiste falanda filan.bence yorum yapmak icin bos konusuyorsunuz.hoca daha yeni yeni gelen oyuncular ve elde olan oyuncular bu takımı dusurmezler beyler.biraz sabır.takım yenilsinde zil takıp oynamak isteyen sozde taraftarlar emin olun bu takım sizlere bu mutlulugu yasatmayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferid (4 yıl önce)
    Adil gevrek kulübe cebinden paramı veriyor neden başkan kalsın kimin parasıyla başkanlık yapıyor.ali ravci futbolcu performansı düşük oyuncularla sözleşme fes etmesi gibi bir tesbit yapiyormu ne için orada ileride teknik direktörlük yapabilecek birisi gelmesi lazım .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (4 yıl önce)
    Malatya'da bu kadar teknik direktör varken Başkan niye bu adamı getir di
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (4 yıl önce)
    Düsme hattıyla 8 puan kaldı 10 kişilik rakibe karşı bile tel tel dökulen bir takim bence bu ligde kalmayı haketmiyordur Murat yıldirim ve chelalei gibi bu ligin futbolcusu dahi olmayan lrta sahayla bu kadar gökhan töre disiplinsiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Hoca ilk maçında tepki görmemek için kendi geleceği açısından ince hesaplar peşine düştü. Nasıl mı? Dakika 61 takım 2-0 yenik ve rakip 10 kişi kalmış, biraz sonra stoperimiz sakatlanıp oyunu terk ediyor ve hoca yerine stoper Mustafa'yı alıyor. Çünkü oyuna tek stoperle devam etme, ya da sol bek sakıb'ı stopere kaydırıp, hücum bölgesine bir oyuncu alma cesaretini gösteremedi. Yani risk almak yerine,3. belki 4. gölü yersem çok kötü bir başlangıç yaparımın hesabını yaptı. Zaten bu hareketiyle maçın bitmesine 30 dakika kala ben 2-0'a razıyım dedi. Rakip 10 kişiiken 90+4'te gelen gölü saymazsak takım tek bir pozisyon bile bulamadı. 2-1 yenilsende, 4-0 yenilsende puan vermiyorlar. Ama 2-2 ye 1 puan hatta 2-3 e 3 puan veriyorlar. Küçük hesaplar yapmak küçük adamların işidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (4 yıl önce)
    Ankaragücü bu hafta yenerse bizi.......ozaman sıkı tutunun düşüyoruz diyeceğiz çünkü ts gs maçları arka arka oynanacak .....hoca çok iyi efendi bizi yöneten başkan ne olur istifa et yazık bize malatyanın şansı gelen takımın sahibi gibi gitmiyor ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem (4 yıl önce)
    Bu günler geçer elbet takımın yanındayız hep destek tam destek göreceksiniz takım iyi yerlere gelecek. Kemal hocaya güveniyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • AKAB (4 yıl önce)
    Dokuntulerimiz yetmiyormuş gibi gidip challili diye birini aldilar....bu adamin futbolcu oldugundan şuphem var..hangi eleman aldi bunu ,gercekten merak ediyorum....murat yildirim bari alt ligde yardim etti bize ve bedava oynuyor..murata lafim yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Atıf (4 yıl önce)
    Gec bu hikayeleri hocam. Mecburen boyle konuşuyorsun. Takımın, ligin en kalitesiz takımı. Kulübün, ligin en amatör ve beceriksiz kulübü. Bunları herkes gibi sen de biliyorsun. Sen de kendi ayarında bir kulube geldiğini biliyorsun. Senden başka kimsenin gelmeyeceğini de.... Başarılı olamayacağını da...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (4 yıl önce)
    Adil gevrek bu takımın resmen batırmış insallah tez zamanda istifa eder etmezwe istifa insallah bu yetersiz baskandan kurtuluruz bir şekilde aciz ve zavalli bir baskann
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Hoca bu kadro ile sen zor maç kazanırsın, bence bu takım küme düşecek birileri yine bana ver yansın edecek ama gerçekleri'de gizleyemem Adil Gevrek geçen yılın kadrosununda oynayan kaliteli ayakları 3 kuruşa sattı yerine aldığı oyuncular oynadıkları takımlarda formsuz kadroya giremeyen takımına yük olmuş oyuncular Göhan Töre. Umut Bulut gibi ucuza alarak ligde kalmayı düşündü rakip takımlara baktığında ara transfer dönemini iyi kullanarak eksik bölgelere iyi kaliteli ayaklar aldılar ama bizim başkan her zaman olduğu gibi yine şansına güvenerek paraya kıyıp kaliteli oyunculara yönelmedi onu bırakın elindeki kalite olanlara bile sahip çıkamadı Guilherme gibi tff'de hem kendini hemde Malatyasporu rezil etti, her zaman söylediğim gibi bu günde söylüyorum bu takımın patronu futboldan anlayan biri olacak ayrıca futbol camiasında adı var olan biri olacak ayrıca zengin bir iş adamı ve sahip olduğu takımına hedef koya bilecek biri olacak yoksa bu takım dün olduğu gibi kendisini merdiven takımı olmaktan kurtaramayacak.Taraftara gelince çok kötü büyük takımın büyük taraftarı olur demekki Malatyaspor istenilen seviyede bir takım değil'ki taraftarıda bilinçli kaliteli olsun.bu takımın taraftarına ptt'1'ci lig daha iyi orada daha mutlu olurlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (4 yıl önce)Basri isimli kullanıcı yorumuna
    Takıma, başkana, oyunculara, taraftara hakaret ediyorsun. sen kimsin veya necisin?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Hocam takımı tanımıyorsun ilk 11'in oyuncu değişikliklerin oyunu kazanmamak içindi sanki Umut'u neden oyundan alırsın 2-0 yeniksin bekle belki çift forvet oynamak zorunda kalırsın. 2. Bölgede ne pres yapabildik nede oyun kurabildik sen Kasumpaşa'dayken bu takımı hiç izlemedin mi? sol beke oyuncu aldın hazır değilse oynamayacaksa neden aldın zaten yedeğimiz Erkan var ama bak sağ kanatta kim oynayacak şimdi Fofana sakat hamle oyuncun yok. Karamsar konuşmak istemiyorum ama Kemal hoca bu takım sana olmaz, sen de bu takıma.
    0
    0
    Yanıtla
  • M calgan (4 yıl önce)
    Yorum yazıyoruz dikatet almıyorsunuz iki hafta önce bu takim düşer dedim göreceksiniz şelale 15 maç sinra soyunuyor rakip on kişi 2 sıfır getirsin tek forvetinde oyundan alıyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Sonuca şaşırmadım hatta lig bitene kadar nice böyle sonuçlar alacak bu takım, plansız yapılan çalışmalar ve günü kurtarmaya yönelik adımlar ne yazık ki aslında sonun başlangıcını başlatmış oldu yeni malatyaspor için.! Adil gevrek ve can hıraş savunucularına sormak isterim eserinizden memnunmusunuz ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (4 yıl önce)
    Hocam teşekkür ederiz gayretin için. Duruşu konuşması efendiliği güven veriyor. Takımı sahiplenmiş görünüyor. İnşallah toparlanıp başarılı oluruz..
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    hoca ironi yapmış herhalde. bu kadroyla küme düşmezsek mucize olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kutadgu Bilig (4 yıl önce)pasa isimli kullanıcı yorumuna
    Sen gibi arkadaşlar keşke yemek programı izlese, ne güzel olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    Hocada da psikoloji kalmamis..kume dusecek takim hocasi gibi konusmus..hocam karakterli efendi birisin sen kac kurtul bu belirsizklerden yonetimin acziyetinden.. bizim ki bir sevda bir ask bir tutku..biz birakamayiz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (4 yıl önce)
    Murat yıldirim ile chelalei mi kaliteli hoca güldürme o iki işe yaramaza nasıl 90 dk dayandinnn
    0
    0
    Yanıtla
  • genco (4 yıl önce)
    inşallah hocam. size güveniyoruz.başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (4 yıl önce)
    Hocam takım çok kalitelide 10 kişilik rakibi niye yenemediniz...biraz gerçekçi yorumlar yapın maçı bizde seyretti.enayi yerine koymayın bu taraftarı..
    0
    0
    Yanıtla