SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tamamen Mal-Mülk Davası.."

0
Güncellendi - 2018-07-24 05:51:41
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman'ın Besni ilçesinde av tüfeğiyle öldürülen 5 kişinin cenazeleri otopsi için Malatya'ya getirildi.

Besni ilçesine bağlı Eğerli köyünde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışmada S.A'nın av tüfeğiyle ateş açması sonucu öldürdüğü babası Hamo, ağabeyi Hicabi, yengesi Serpil ile yeğenleri Ceyda (2) ve Devran A'nın (3) cansız bedenleri, Besni Belediyesine ait 2 cenaze nakil aracına konuldu.

Otopsi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığına getirilen naaşlar, yakınları tarafından morga taşındı.

Hayatını kaybedenlerin yakını Mustafa Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, "mal-mülk" meselesi nedeniyle baba ve kardeşler arasında bir süredir gerginlik olduğunu söyledi.

S.A'nın eşi ve iki çocuğuyla köyde oturduğunu anlatan Kurt, şöyle devam etti:

"Babası, kardeşi, yengesi ve iki çocuğu Gaziantep'te oturuyor. Pazar günü olduğu için köye tatile geliyorlar, 'Bahçemize, kardeşimizin yanına gidelim' diye. Aralarında mal-mülk davası yüzünden bir tartışma yaşanıyor. S.A. eve gidiyor, av tüfeğini alarak eşine, 'Ben ya gelirim ya gelmem.' diyor. Tabii eşi olayın farkına varmamış. Önce babasıyla tartışıyor, daha sonra tek tek babasına, kardeşine, yengesine, yeğenlerine sıkıyor. Olay bundan ibaret. Tamamen mal mülk-davası, başka bir şey değil."

Adıyaman'ın Besni ilçesinde S.A, babası Hamo, ağabeyi Hicabi, yengesi Serpil ile yeğenleri Ceyda ve Devran A'yı av tüfeğiyle öldürmüş, aynı tüfekle intihar girişiminde bulunmuştu.

Malatya, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Malatyali (5 yıl önce)
    Peygamberimiz döneminde bir sahabi kendisi ile ilgilenen evladına sağlığında malının tamamını veriyor olayı duyan Resulullah o kişiyi çağırıyor ve yaptığının yanlış olduğunu malının evlatları arasında. Eşit paylastirmasi gerektiğini kendisi ile ilgilenen evladının bunun karşılığında sevap alacağını kendisi ile ilgilenmeyen diğer evladın ise ahirette karşılığını ceza olarak göreceğini belirtiyor . değerli dostlar evlatlar arasında adil olunuz özellikle bazı bölgelerde kız çocuklarına miras bile verilmiyor adama soruyorsun kac çocuğun var kızları saymiyor unutmayın ki peygamberimiz kız torunu usameyi sırtına alarak mescide gitmiş onun cennetin reyhanlari dediği torunları Hasan ve Hüseyin r.a biricik kızı Fatıma in r.a çocuklarıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)Malatyali isimli kullanıcı yorumuna
    Bazı bölgeler dediğin Malatya/Elazığ/Adıyaman da bunların içerisindedir.Kız çocuklarına pek miras verilmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zararsız insan (5 yıl önce)
    Hangisine yar oldu simdi o mal mulk
    0
    0
    Yanıtla
  • Efe (5 yıl önce)
    "Mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi." Gerçekten yazık olmuş Allah'tan rahmet diliyorum geride kalanlara sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (5 yıl önce)
    Bir atasözü var. Düşmanı dışarda arama düşmanı belkimde öz anan doğurmuştur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (5 yıl önce)
    Besnini hepsi senin olsa ne olacak. Allah şaşırtmasın
    0
    0
    Yanıtla