SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanışma Yemeği

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da yeni oluşan yönetim, teknik heyet ve futbolculara tanışma yemeği verdi.

Sarı Kurdela'da verilen tanışma yemeğine, Malatyaspor Kulüp Başkanı Hanefi Selimoğlu, yöneticiler, teknik heyet, futbolcular ve basın mensupları katıldı. Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Faysal Elkoca, "Biz yönetim olarak teknik heyet ve futbolcularımızla tanışmak amacıyla bu yemeği verdik. Gerçekten de Malatyaspor'da güzel gelişmeler olmaya başladı. Sizde görüyorsunuz ki, futbolcularımızın da yüzleri gülüyor. Malatyaspor'un üç yıldır içine girmiş olduğu bu girdap, hepimizin psikolojisini bozmuştu. İki günlük olumlu gelişmeler üzerine yüzlerimiz gülmeye başladı. Bu arada bu gülücükleri eksiltmemek adına teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimize yemek daveti verdik" dedi.

Malatyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Taşar ise yeni oluşan Malatyaspor yönetimine yemek daveti verdikleri için teşekkür ederek, "Birlik ve beraberliği pekiştirmek adına güzel bir ortam oluştu. Bundan daha da önemlisi Belediye Başkanımızın yapmış olduğu yardım ve göstermiş olduğu duyarlılık bütün Malatya'ya bir canlılık getirdi. Bizim temennimiz bu duyarlılığı bütün kurumların paylaşmasıdır. Biz elimizden geldiği kadarıyla bu birlikteliği ayakta tutmaya ve canlandırıp, Malatyaspor'un var olduğunu herkese göstermeye çalışıyoruz. Bunların karşılığını geçmiş dönemlerde belki hatalar yapıldı ama bundan sonraki süreçte iyi bir yapının oluşacağını ve bu kaynakların iyi bir şekilde kullanılacağı ortam oluşacaktır. Temennimiz bu bütünlüğü bütün kurumlarla paylaşmak ve inanıyorum ki, bu birlikteliğin sonucunda herkes yanımızda olacaktır" diye konuştu.

Takımın tecrübeli kalecisi Taylan Aydoğan ise iyi başlayıp, ligi iyi götürmek istediklerini ifade ederek, "Yeni yönetimimize öncelikle hayırlı olsun diyorum. Böyle aktiviteler takımın birlik ve beraberlik içerisinde olması bakımından önem taşıyor. Böyle aktiviteleri sık sık yaparsak, takım halinde bütünleşme de sağlanır" ifadesine yer verdi.

Takımın genç oyuncusu Ergun Cengiz de, "İnşallah yeni yönetim Malatyaspor için hayırlı ve uğurlu olur. Umuyoruz ki bundan sonraki süreç daha iyi olacaktır. Bu ortam ve hava bizleri mutlu ediyor. Yeniden bir doğuş oldu bizler için, inşallah daha iyi olacaktır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız