SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tanıtıma Büyük Katkısı Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:52:29
A- A+ PAYLAŞ

3. Malatya Uluslararası Film Festivali'nin Malatya'nın tanıtımına büyük katkı sağladığı belirtildi.

Malatya Valiliği tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, “Malatya Valiliğinin koordinasyonunda, Malatya Kayısı Araştırma-Geliştirme ve Tanıtma Vakfı tarafından; T.C. Kültür Bakanlığı, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Malatya Belediyesi ve İnönü Üniversitesi'nin destekleri ve Manas Akademi'nin ana sponsorluğunda bu yıl üçüncüsü düzenlenen Malatya Uluslararası Film Festivali 09-15 Kasım 2012 tarihleri arasında gerçekleştirildi” ifadeleri kullanıldı.

Bir hafta boyunca Avşar ve Yeşil Sinemalarında, Malatya Kongre ve Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonu ve İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi büyük salonu olmak üzere toplam 6 salonda; 131 seansta, 19 bölümde, 39 ülkeden 138 yönetmenin 144 filminin gösterildiği festivali toplam 11.864 sinemasever izledi. Film gösterimleri bir hafta boyunca yüzde 80'e yakın dolulukla geçti.

Malatya Uluslararası Film Festivali bu yıl sinema ve sanat dünyasından gördüğü ilginin yanı sıra medyadan da büyük ilgi gördü. 150'ye yakın TV haberi, 500'ün üzerinde yazılı basın haberi, internet haberleriyle bir rekora imza attı. Festivalin “Hizmet Sponsoru” Medya Takip Merkezi tarafından izlenen ve raporlanan haberlerin; TV sponsorları tarafından reklam kuşağında yayınlanan festival reklam filmlerinin, basın sponsorları tarafından yayınlanan gazete ilanlarının, radyo sponsorları tarafından yayınlanan radyo spotlarının ve internet sponsorları tarafından yayınlanan internet bannerlarının toplamda oluşturduğu reklam eşdeğeri 31.700.308 TL'ye ($17.749.333) ulaşmıştır” denilen açıklamanın sön bölümünde şunlar belirtildi:

“Malatya Uluslararası Film Festivali oluşturduğu marka değeriyle, ulusal ve yerel medyadaki görünürlüğünü artırarak, Malatya'nın tanıtımına büyük katkı sağlamıştır. Festivalimize destek veren tüm kişi, kurum ve paydaşlarımıza; salonları dolduran Malatya halkına ve sinemaseverlere teşekkür ediyoruz.”

             

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız