SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tankerle Su Taşınıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:08:54
Tankerle Su Taşınıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez Dilek Mahallesi’nde içme ve sulama suyu sıkıntısı olduğu bildirildi.

Dilek’teki su sıkıntısı nedeniyle belediye tarafından tanker ile içme suyu gece getirilerek vatandaşın istifadesine sunulduğu, ancak bunun yetersiz olduğu belirtildi.

Günlerdir, içme ve sulama suyu sıkıntısı çektiklerini söyleyen dilek halkından Bülent Danacı, sorunlarının çözülmesini beklerken, Fatih Yıldırım ise “Evimizde muslukta su akmadığı için evin 1,5 kilometre uzağındaki tek akan çeşmeden su ihtiyacımızı karşılıyoruz. Banyo yapmak için dere suyundan yararlanıyoruz. Sorunumuzun biran önce çözülmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Belediye ilgilileri ise bu yıl yeterli kar yağışı olmamasından dolayı içme suyu kaynaklarının azaldığını ifade ederek, buna rağmen vatandaşlara içme suyu sıkıntısı çektirmemek için çaba gösterdiklerini kaydettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız