SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tanrıverdi ve Kantarcı Ailelerinin Mutlu Günü...

Tanrıverdi ve Kantarcı Ailelerinin Mutlu Günü...
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor eski başkanı Hikmet Tanrıverdi ve Elif Tanrıverdi çiftinin kızları Büşra Tanrıverdi görkemli bir düğün töreniyle iş insanı Mert Kantarcı ile dünyaevine girdi.

İstanbul Fişekhane Sergi Salonu'nda gerçekleşen düğün törenine iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

 Alkışlar eşliğinde davetlilerin önüne çıkan çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. 

Elif ve Hikmet Tanrıverdi ile Müjgan ve Mehmet Kantarcı, çocuklarının nikah ve düğün töreninde konuklarla yakından ilgilenerek, katılımlarından dolayı teşekkürlerini bildirdiler.

MalatyaHaber Ailesi olarak genç çifte mutluluklar diliyoruz.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MALATYALI (1 yıl önce)
    hikmet başkan gel tekrardan kulübün başına hem sen kendini yücelt eski günler hatrına hem de malatyaspor yücelsin. kaplanı düştüğü yerden kaldır unutma her nekadar vekil seçilememis olsan da bu millet seçime girdiğin partiye hiç okadar alamayacağı bir ilden senin hatrına çok oylar verdi gel bu malatya ya malatyaspora kaldığımız yerden devam edelim efsane başkan yapalım.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    öncelikle her iki çifte ömür boyu mutluluklar dilerim. çok sevdiğim hikmet tanrıverdi başkanı görünce bir malatyaspor taraftarı olarak üzülüyorum. neden derseniz hikmet tanrıverdi gibi başkanları yenimalatyasporun başında görmeyi çok isterdim. tanrıverdi olsaydı bu takım düşmezdi.. diyeceksinizki kardeşim efsaneyi düşürdü ve yiğit düşttüğü yerden kalkar dedi neden yapmadı.. tanrıverdi döneminde süperligde bu kadar gelir yokttu hatta hiç yoktu o zamanki yöneticiler kendi imkanları ile ayakta durmaya çalıyordu. şimdi bakıyosun en az 300. milyon gelir var formanın arkasına ayrı reklam. önüne ayrı reklam. kola ayrı reklam. şorta ayrı reklam isim sponsoru. yayıncı kuruluş geliri spor toto. loto. idaa gelirleri. ucuza topçu al pahalıya sat. tanrı verdi döneminde bu kadar gelir varmıydı yoktu. adamın parası yoksa düşttüğü yerden de nasıl takımı kaldırsın. şurayıda unutmamak lazım. takımı haluk ulusoy düşürdü ankaragücü ve denizli düşmesin diye haluk ulusoy yönetimi malatya ve antalyayı kurban seçti o zaman neden kurban seçti o zaman federesyon seçimleri vardı malatya ve antalya ayhan bermeği desteklediklerini dektare ettiler halukulsoy yönetimide gıcık gitti malatyayı antalyayı doğradı o zaman. bu tarafıda düşünmek lazım
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Sn.Tanriverdi gerek karakteri ile gerek duruşuyla örnek bir başkandı, örnek bir Malatyalıydı. Belki son senesinde dış etmenlerce sportif başarısızlık oldu Ancak Hikmet Tanrıverdi hiçbir zaman bilerek kulübe zarar vermedi şimdi değerini anlıyoruz. Genç çifte mutluluklar diliyorum.
    %70
    %30
    Yanıtla