SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarım Fuarı'na Hazırlık

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 7-10 Nisan Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na Suriye ve Kuzey Irak'tan da katılımın sağlanması için girişimlerde bulunulacağı bildirildi.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş'ı makamında ziyaret edip, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım ve Hayvancılık Fuarıyla ilgili istişarede bulundu. Basın mensuplarına burada açıklama yapan Malatya Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Hasan Hüseyin Erkoç'u ziyaretinde, Erkoç'un, Kuzey Irak ve Suriye'deki firmalarla görüşüp, pazar payını elde etme, oradaki oda başkanlarını davet etme noktasında
kendilerine yardımcı olacağını ifade ettiğini bildirdi.

Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş ise, Murat Nalçacı'nın gerek kayısıın tarıtımında gerekse diğer organizelerdeki başarılarını bildiklerini ifade edip, Türkiye'deki hayvancılığın içinde bulunduğu durumu dile getirdi. "Türkiye et ihraç ederken, ithal eder hale gelmiştir" diyen Polatbaş, ancak hükümetin hayvancılığına verdiği destekler ve teşvikler nedeniyle bundan sonra hayvancılıkta gelişme beklediklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız