SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tartıştığı Arkadaşını Tabancayla Vurdu, Tutuklandı

Tartıştığı Arkadaşını Tabancayla Vurdu, Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir şahıs, görüşmek için çağırdığı arkadaşını tabancayla vurarak yaraladı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Battalgazi ilçesi Aslantepe Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Beytullah K., aralarında husumet bulunan arkadaşı S.R.’yi görüşmek için bulunduğu bölgeye çağırdı. Cadde üzerinde bir araya gelen iki arkadaş bir süre yüz yüze görüştü. Görüşme esnasında Beytullah K. tabanca ile S.R.’ye ateş açtı. Açılan ateş sonucu sağ bacağına kurşun isabet eden S.R. yaralanırken zanlı ise olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı hastaneye kaldırıldı. 

YAKALANDI, TUTUKLANDI..

Olaydan sonra kaçan Beytullah K. yakalandı ve tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “07.02.2024 günü saat 16.15 sıralarında Eski Belediye binası ile MATİM iş merkezi civarında silahlı kavga anonsu gelmesi üzerine ekiplerimiz ivedi olarak olay yerine intikal ettirilmiştir. Olay yerinde R.E.(25) isimli şahsın sağ bacağında bir adet mermi yarası mevcut olduğu görülmüş, şahıs görevlilerimize daha önceden tanıdığı B.K.(27) isimli şahsın tabanca ile kendisine ateş ettiğini ve olay yerinden kaçtığını beyan etmiştir. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen B.K. isimli şahıs ekiplerimizce yapılan çalışmalarda kısa süre içerisinde yakalanmış olup emniyetteki işlemlerinin akabinde 08.02.2024 günü mevcutlu olarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna gönderilmiştir.” denildi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • baba (2 ay önce)
    Adalet binaları harika ama içinde adalet yok, hukuk yok.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • baba (2 ay önce)
    ÇOK istek alınmış, Nüket yalandan ölen yok,salla gitsin. 3 dönem milletvekili, uzun yıllar rektörlük, ye kürküm ye, seni tanırım, bari bizi yeme Nüket.
    %62
    %38
    Yanıtla