SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tayini Çıkan Generallere Veda Yemeği

Tayini Çıkan Generallere Veda Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile başka göreve atanan 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Malatya Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan ve 2.Ordu Harekat Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Zafer Uğur için veda yemeği düzenlendi.  

Cumhurbaşkanlığı TSK Atama Kararnamesi ile 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Malatya Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan Hatay-Serinyol’daki Barış Kalkanı Harekat Bölgesi Komutanlığına, 2.Ordu Harekat Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Zafer Uğur ise Kıbrıs 14. Zırhlı Tugay Komutanlığına atanmıştı.  

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nda Tümgeneral Selami Arslan ve Tuğgeneral Zafer Uğur  için düzenlenen veda yemeğine Vali Hulusi Şahin, AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Hakan Kahtalı, Ahmet Çakır ,  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldılar.  

Veda yemeğinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan  tarafından Tümgeneral Selami Arslan ve Tuğgeneral Zafer Uğur’a Arslantepe’de çıkartılan ve dünyanın bilinen ilk kılıcın replikasını hediye etti.  

Bu arada,  2. Ordu Kurmay Başkanı ve Malatya Garnizon Komutanlığına ise Milli Savunma Bakanlığı Muhabere ve Bilgi Sistem Daire Başkanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, 2.Ordu Harekat Kurmay Yarbaşkanlığına Senegal-Dakar Büyükelçiliği Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Ataşesi Tuğgeneral Levent Sabahattin Güldağ  atanmışlardı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kağan (1 yıl önce)
    Gidene güle güle yemeği ziyaretler hediyeler, Gelene hoş geldin yemeği ziyaretler hediyeler, Yiyin ağam yiyin elbet sizede kalmaz ...
    %93
    %7
    Yanıtla
  • serdar (1 yıl önce)
    Bir ile hizmet veren bürokrat ve askerlerin tayininde vali ve belediye başkanının veda yemeği düzenlemesi doğaldır. Ancak askeri personel ve yargı mensuplarının sadece bir parti mensupları ile bir arada olması son derece yanlıştır. Bu durum parti devleti anlayışına yol açar. milletvekillerinin bu konularda azami özen göstermesi gerekmektedir
    %84
    %16
    Yanıtla