SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TB'ye TSE Sistem Belgesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:09:57
TB'ye TSE Sistem Belgesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret Borsası, TSEN ISO 9001 2008 kalite yönetim sistemi belgesi aldı.

Belgenin verilmesi nedeniyle Ticaret Borsası’nda düzenlenen programda konuşan Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Belgelendirme Merkez Başkanı Doğan Yazar, “Ecdadımız, kalite ile ilgili her zaman örnek olmuşlardır. Malatya Ticaret Borsası, kalite yönetim sistemi belgesi almaya hak kazandı. Eğitim ve belgelendirmeyi TSE olarak yaptık. Bu belgenin 3 yıl geçerliliği var. Her yıl kalite yönetim sistemi kontrol edilecektir” ifadelerini kullandı.

Doğan Yazar; kalite ve belgelendirmenin kurucusu olarak bilinen 2. Beyazıt Han Hazretlerinin rölyefini Özbey’e hediye etti.

Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey ise şunları söyledi:

“Biz göreve geldiğimizde, akrediteli Ticaret Borsası yapacağımızı söylemiştik. Bunun ilk basamaklarından biri olan kalite yönetim sistemi belgemizi aldık. Borsamızı akredite kurum yaptık. TSE yetkililerine şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum.”

TSE Malatya Ürün Belgelendirme Müdürü Eraslan Yılmaz ile Ticaret Borsası Genel Sekreteri Abdulvahap Bulgurlu’nun de yer aldığı belge verme programı sonunda Özbay, Yazar’a tepside kuru kayısı hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız