SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tecdespor Kaleci Transfer Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:31:35
Tecdespor Kaleci Transfer Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Tecdespor, 44 Malatyaspor’dan kaleci Cihan Ulu’yu kadrosuna kattı. 

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Tecdespor, 21 yaşındaki kaleci Cihan Ulu ile anlaştı.

İmza töreninde konuşan Tecdespor Kulüp Başkanı Suat Yıldırım, “Tecdespor olarak sezona yine BAL Ligi hedefiyle başladık. Bu doğrultuda da kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Yeni sezon öncesi kalemizde büyük bir eksiklik vardı. 44 Malatyaspor’dan Cihan Ulu’yu kadromuza katarak, bu eksikliği gidermiş olduk. İnşallah bu sezon hedefimize ulaşacağız” dedi.

Tecdespor Futbol Şube Sorumlusu Avukat Bilal Katar ise, Tecdespor’u hedefine ulaştırmak için var güçleriyle çalıştıklarını ifade ederek, “Hedefimiz olan BAL Ligine çıkmak için genç, dinamik ve mücadele eden bir kadro oluşturuyoruz. Bu anlamda yetenekli ve genç futbolcuları kadromuza katıyoruz. Tecdespor, Malatya’nın en köklü takımları arasında yer alıyor. Bizde takımımızı layık olduğu yerlere taşımak amacıyla yeni yönetim olarak çalışıyoruz” diye konuştu.

Tecdespor’un genç kalecisi Cihan Ulu da, Tecdespor’un başarısı için elinden geleni yapacağını kaydederek, “Malatya’nın en köklü ve en iyi takımlarından birine geldiğim için çok mutluyum. Tecdespor, hedefleri olan bir takım ve bende bu hedefe ulaşmada katkıda bulunmak istiyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız