SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Telafisi Mümkün Olmayan Bir Skor Değil"

0
Güncellendi - 2019-08-09 02:49:56
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Sırbistan'ın Partizan takımına 3-1 yenildikleri karşılaşmaya ilişkin, "Zor bir skor aldık ama telafisi mümkün olmayan bir skor değil." dedi.

Yalçın, Başkent Belgrad'daki Partizan Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, istediklerini çok yapamadıklarını ve rakiplerinin çok daha iyi oynadığını ifade etti.

Partizan'ın kendilerini çok fazla baskı altına aldığını ve fizik güçlerinin daha iyi olduğunu aktaran Yalçın, "Haklı bir galibiyet aldıklarını düşünüyorum. Maalesef istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Özellikle ikinci yarıdaki savunma anlayışımız çok kötüydü. Malatya'da bir maç daha var. Onu da hatırlatmak isterim." dedi.

İkinci maçta turu geçmek için her şeyi yapacaklarını söyleyen Yalçın, "İkinci maç da kolay olmayacak. İyi ve zor bir takımla oynuyoruz. Zor bir skor aldık ama telafisi mümkün olmayan bir skor değil. İkinci maça bu doğrultuda hazırlanacağız. Umarım ikinci maç bizim istediğimiz gibi biter." diye konuştu.

Yalçın, özellikle ikinci yarıda savunmada verdikleri pozisyonların sağlıklı görüntüler olmadığını kaydederek "Önümüzdeki süreçte bu hataları yapmamaya çalışacağız." dedi.

"Sahadan bizim için çok avantajlı bir skorla ayrıldık"

Partizan Teknik Direktörü Savo Milosevic, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 3-1 kazandıkları Yeni Malatyaspor karşılaşmasın ilişkin, "Sahadan bizim için çok avantajlı bir skorla ayrıldık." değerlendirmesinde bulundu.

Başkent Belgrad'daki Partizan Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Milosevic, skorun kendi lehlerine daha farklı olabileceğini belirterek, "Şansız bir gol yedik ama futbolcularım harika oynadı. 2-3 net gol pozisyonumuz vardı." dedi.

Takımın başına geldiği günden beri hızlı oynama noktasında ısrarcı olduğunu vurgulayan Milosevic, "Bu hususta çok çalıştık. Bu akşamki skor da bireysel oyunumuzun ve getirdiğimiz yeni oyuncuların kalitesinin bir yansıması." diye konuştu.

Kaliteli bir takım olduklarını söyleyen Milosevic, "Rakibi iyi analiz etmiştik. Bu akşam aslında bizi çok şaşırtmadılar. Onların zayıf noktalarını iyi değerlendirdik. Sahadan bizim için oldukça avantajlı bir skorla ayrıldık." dedi.

Yeni Malatyaspor'un da hücumda hızlı oyunculara sahip olduğunun altını çizen Milosevic, "Attığımız üçüncü gol çok önemli olsa da deplasmanda zor bir maç bizi bekliyor." ifadelerini kullandı.

Belgrad, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

39 yorum yapılmış

  • Mehmet (4 yıl önce)
    Malatyamız bu turu geçecek kapasiteye sahip sadece ilk maçta taraftar baskısından istediğimiz oyunu ortaya koyamadık.Ama biz inanıyoruz partizanı eleyerek bir zafer yazacağız.Osmanlı’nın kim olduğunu bir osmanlı tokadı atarak gösterecek Battalgazi’nin torunları.Haydi Malatya bu maçta takımımızı yalnız bırakmayalım!
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL AYTEN (4 yıl önce)
    Skor ne olursa oksun.Bu maça taraftar gitmeli.Bir Milli ruh oluşturmalı.Bizim için süper lig önemli değil. Başakşehir yenilirsin yenersin önemli değil.Telafisi var ama bu maçın telafisi yok.Farz edelim MİLLİ MAÇ oynuyoruz.Eleştirileri bir kenara bırakıp tüm Türkiye kenetlenmeli bu maç için.ONURUMUZ,GURURUMUZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • yücel (4 yıl önce)
    seyırcımız yeter kı stadı doldursun ıyı veya kotu oynasak dahı olumlu destek verırsek ben ınanıyorum kı turu atlarız takımımıza güveniyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • HASAN MOR (4 yıl önce)
    Bizim için önemli olan süper liğ.Zaman geçmeden sol bekle forvet alınmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • kemalpaşa altus (4 yıl önce)
    Partizan öyle büyütülecek bir takım değil yeni bir takımız önemli olan ezilmeden bu skoru almış olmamız İyi oynadı ekibimiz..Buradaki maçı bir tık daha ciddiye alırsak sonuç gelir..
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (4 yıl önce)
    Sorun defanstan çok orta sahadaydı. (Ancak,Hadebe sakat degilse mutlak ilk 11 de olmalı) Geçen yıl birbirini tanıyan Karaboğa,Ahmet ve Murat ile başlanmalıydı (hem onlar hazırdı) sahadaki oyuncular da kaliteliydi ancak hazır değillerdi. Orta saha hazır olmadığı için Adis'i topla buluşturamadık. Malatya'da seyircinin de desteğiyle 3-0 bile yeneriz Partizan'ı .Unutmayın Malatya deplasmanda Basele 90 dakikada gol yemeden iki gol atmıstı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ. (4 yıl önce)
    Güzel yorumlar var ,o güzel insanlara teşekkür ediyorum, Birde şu içimizdeki , ''' hasütlüğü ''' , bırakırsak çok daha iyi olacak !, Takımımıza güveniyoruz,turu geçeceğiz inşallah,Herşey Malatyamız için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Erken gol her şeyi mahvetti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Bakın stad dolsun bu maçı alırız deplasmanda hata yaptık ama iyi oynadik
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    SONUÇ OLARAK 1-0''DA YENİLSEYDİK MALATYA''DA 2-0''A TUR ATLIYORDUK ŞİMDİ YİNE 2-0 YENERSEK TURLUYORUZ DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK! AHH NE OLAYDI O SON DAKİKADA PENALTIYI YEMESEYDİK NE GÜZEL OLACAKTI AMA NEYSE HER ŞEY DAHA BİTMEDİ...
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM (4 yıl önce)
    sıkıntı yok malatyadaki maç 4/1 güzel bir oyun olacak tur bizim onlar kendilerine çok güvenle çıkacaklar bu bizim işimize gelir ve güzel bir oyunla tur bizim tabikiii bu arada Yalçın hocanın taktikleri ilk 11 i ne güvendiğim için tur bizim diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ayturkan (4 yıl önce)
    1. murat hanı kahpece şehit eden itin posterini açan bu kopuklara malatya'da gereken ders verilmezse yazıklar olsun. malatyalılar bu artık bir maçtan öte bir milletin onur şeref mücadelesine dönüştü. her malatyalı türk bayraklı tişörtü, elinde türk ve osmanlı bayraklarıyla mehter marşı eşliğinde sırplara gereken dersi olaysız bir şekilde net skorla vermelidir. futbolcular da canlarını ortaya koymalıdır. battalgazinin torunları sırplara dar edin o stadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • kizimla geliyorum maca sirplara gosterecegiz gununu
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (4 yıl önce)
    hOCAM mALATYA DA BU TAKIMI yeneriz demen züğürt tesellisi ,Kusura bakma 1.gol ve 2 gol çok basitti ..3. penaltı farnolle ne yapsın...Hocam tez zamanda malatyadan ayrıl.Sen ve malatya spor dokusu uymuyor...Ligde biz herhafta bol gol yeriz MAZAALLAH....
    0
    0
    Yanıtla
  • Lütfillah E. (4 yıl önce)
    Tur atlayabilecek sonucu almak için taraftarın maç boyunca desteklemesi gerekir. Çekirdek yiyenler seyirciler maça gelmesin. Lazım değil. Partizana o saha daredilmeli.Saha inlemeli. Ele degilmi bibim oğlu .
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Skorun telafisi olabilir ama kadro kalitesi olarak bu skoru çeviremez bu takım bir defa defans s.o.s veriyor. orta sahanın kalitesi düşük rahman yine söylüyorum bırakın uefa ligini süper lige dahi fazla alınan oyunculardan gökhan töre'de isabet sağlanmış gözüküyor.Ayrıca donald neden oynatılmıyor zaten kadro kaliten belli en tabi bide elinde bu düzeyde ki oyuncuyu da düşünmezsen sonuç kaçınılmaz olur.! Ayrıca lig'de de şu şartlarda zorlanır bu takım ama tabi lig için erken sayılır bazı şeyler için.Sergen hoca'ya güveniyorum ama bana öyle geliyor ki ikinci bir ertuğrul sağlam vakası yaşanacak gibi geliyor bana.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (4 yıl önce)
    NOT : Sergen hocanın tercümanı , Demet Şener' e ne kadar benziyor :-) :-) :-)
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (4 yıl önce)
    Bifouma ve Fofana bu iki arkadaşın top kayıpları bütün oyunu ve taktiği bozuyor , takım oyunundan bihaberler ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyor , bunlara forma verilmemeli . Geçen yılki savunma anlayışı tümden ortadan kalkmış , hücümda ve savunmada biraz daha üstüne koyarlarsa 2-0 çok rahat alacağımız bir skor olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serda (4 yıl önce)
    Ne seyircisi kardesim millet gidip kafede mac izliyor orada 100.150 hesap geliyor umrunda degil maca gelince 30 tl cok geliyor maca gor bak 8.9 bin kişi gidecek
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    1 golcu 1 solbek sart mustafa akbas bence yedek kalacak bir oyuncu bifouma yerine berk yildiza sans verilmeli fofana forvet arkasi sol berk sag gokhan orta 10 guilerme on libero cheallili ile oynamali geride baski yerken sol ve sag defanslar ilerden donmediler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Hocam.sende kusur yok bu kadar yetersiz kadro ile lige başlatan yönetimde suç defans resmen yol geçen hanı önlibero lar formsuz donald ve murat yıldırım mina her hareketinde sorunlu forvet yok bence aldığın jahovic den olmaz fofana ısrarindan vazgeç artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Rmzn (4 yıl önce)
    Bu kadın kim ? Ne arıyor orada
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (4 yıl önce)
    skor degisebilirde o nasil bir defans anlayisi derinlik yok ,guven yok , beceriksizlik hat safhada, panik....
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    defans dörtlüsü fiyaskoo... üç maça bakıldığın da. şabeke.. mina.. mustafa akbaş.. erkan kaş.. geçen yıldan bu adamlar dan eser yok.. mina ve mustafa akbaş çok ağır.. şabeke nin bölgesi E 5. kara yolu gibi yol geçen hanı. mina ve mustafa akbaş ağır olduğu için çok adam kaçırdılar.. lig maçlarında işimiz çok ama çok zor.. yönetimin acilen hadebe nin yanına iki tane hızlı stoper alması şart.. mina ve mustafa akbaşa güvenirsek vay halimize
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    Biri bana anlatsın cahilim anlamıyorum buğra ve fofana ne yapıyor ne katkısı var?
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (4 yıl önce)
    Başkan efendi avrupa avrupa dedin günlerce sonra şöyle transfer böyle transfer yapacagız dedin yaptıkların ortada takımın en iyi futbolcusunu sattın yada gönderdin takım perişan Sergen hoca önceki maçın sonunda yaptığı basın toplantısında transfer istiyoruz ama hala yapmadılar diye dertleniyor çok yazık sırplar karşısında ne hale geldik herşey ortada ben gece sinirimden uyuyamadım artık transferin son günüde saat 24 e beş kala malatyahaber sitesine bakarız varmı düzgün transfer diye........
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (4 yıl önce)
    Chabake golü atmamış olsaydı Malatya da 2-0 yensek msç uzatmaya gidecekti. Chabake golü atınca 2-0 ‘a tur atlıyoruz. Teşekkürler Malatyam. Teşekkürler Sergen hocam. Yeterki stadı dolduralım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş sen matematik olimpiyatlarına katıl bence, futbol sana göre değil
    0
    0
    Yanıtla
  • 2.0 a tur atlıyoruz adam doğru diyor
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yüksel (4 yıl önce)Kaddo isimli kullanıcı yorumuna
    kaddo adam doğru söylüyor yanlış nerde ?
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim 44 (4 yıl önce)Kaddo isimli kullanıcı yorumuna
    Doğru söylemiş sen bence matematikten özel ders al. Kaddo isme bak
    0
    0
    Yanıtla
  • usta adam yanls bişey yazmamıs 2-0 alrsak biz tur atlıyoruz uzatma olmadan.partizan bize burda gol atar o farkl ama adamın yorumu dogru
    0
    0
    Yanıtla
  • Basefendi doğru söylemiş deplasmanda gol attığımız için 2_0 yenince tür geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam doğru söylemiş.2-0 a Malatyspor turu geçer.Bence futbol sana göre değil.Bilmediğin konuda yorum yapma kardeş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ. (4 yıl önce)Başefendi isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim,bende sizinle aynı görüşteyim.Yüreğine sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Hocam.ve..oyuncular.morelinizi.bozmayin. Turu.gecersiniz.sizlere.guveniyoruz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (4 yıl önce)
    Tabiki zor bir skor deil benim şahsi görüşüm malatayamiz bu maçı alacak ve burda ki i en büyük itici güç seyirci olacaktır ilk yarıda atacağımız bir gol türü getirir kaybetmek malatyamizia yakışmaz yirmibesbin seyirci gelsin bakalım bak nasıl Malatya tür atlıyor takım bence çok iyi genel bakımında bu sonuç bile normal dir bu maçı alan bence gruplara kalır makatyamizia inanıyorum ve başaracaktır
    0
    0
    Yanıtla
  • hangi seyirci, bizim çekirdekci seyirci mi, ya da şu klavye seyirci, deplasmana hakiki seyircimiz gidiyor amenna hiç oturmuyorlar fakat sahamızda bizim seyircimiz yok maalesef ki. maç boyunca kuzu gibi maç izleyen seyirci.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taraftarmı var gelsin hocam. gelenlerde maçı bırakıp oyuncumuzu protesto ediyorlar, moral bozuyorlar. Kendi aralarında kavga ediyorlar, bu nasıl taraftarlık, gelmesinler daha iyi.
    0
    0
    Yanıtla