SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tepkileri Genel Müdüre İletti

0
Güncellendi - 2019-01-31 22:17:13
Tepkileri Genel Müdüre İletti
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Evkur Yeni Malatyaspor'un zorlu dönemlerden bu noktalara geldiğini ifade ederek, "Yapılan son açıklama gerçekten kastı aştı. Malatyaspor bu açıklamaları hak etmiyor, kentte de ciddi bir tepki var. Bizlerde tepkimizi ortaya koyduk. A Haber Genel Müdürü Abdülhalik Çimen’i arayarak, bu tepkileri ilettik. Onlarda ilgili kişiye ileteceklerini ifade ettiler" dedi.

Milletvekili Çakır, A Haber Genel Müdürü Abdülhalik Çimen ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek, Hıncal Uluç’un yorumlarına karşı şehirde oluşan tepkileri anlattı ve hassasiyet göstermelerini iletti.

Milletvekili Ahmet Çakır, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, "Hıncal Uluç daha önceki yapmış olduğu yorumlarda da gerçekten futbolu, maçı değerlendirmenin ötesinde aşağılayıcı ifadeleri çağrıştıran açıklamaları vardı. Bu açıklamalar kastı aşıyor. Futbolda kimin nasıl oynadığını, hangi maçta sonuç ne olursa olsun ortaya konulan futbolu herkes görüyor. Bu takım çok zor günlerden geçerek bugünlere geldi. Kıt imkanlarla bu noktalara geldi. Dolayısıyla bu tür açıklamaların amacını aştığını kanaatindeyiz. Yapılan son açıklama gerçekten kastı aştı. Malatyaspor bu açıklamaları hak etmiyor, kentte de ciddi bir tepki var. Bizlerde tepkimizi ortaya koyduk. A Haber Genel Müdürü Abdülhalik Çimen’i arayarak, bu tepkileri ilettik. Onlar da ilgili kişiye ileteceklerini ifade ettiler" dedi.

Turkuvaz Medya Grubu her alanda olduğu gibi sporda da Anadolu şehirlerinin her zaman yanında olduğunu ve ciddi destekler verdiğini anlatan Çakır, "Oradaki şahsın canlı yayın esnasındaki yorumları kastı aşmıştır. Ben bunu dikkate alacakları kanaatindeyim. Genel Müdürümüzde, "Malatya'yı seviyoruz. Malatyaspor'un hep yanında olduk, konuşacağız" dedi.

Tabi bunun fırsat bilinerek takıma sahip çıkılması lazım. Ligde üst sıralarda oynayan bir takım, herkesin bu takıma sahip çıkması gerekiyor" diye konuştu.

ADEM'DEN MALATYALILARA TEŞEKKÜR

Bu arada, Evkur Yeni Malatyaspor ve takım kaptanı Adem Büyük'e destek mesajları gelirken, Büyük kısa bir videoyla cevap verdi.

Adem Büyük, 8 saniyelik videoda, "Destek mesajlarınızı ve yorumlarınızı tek tek okudum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bizler savaşmaya devam edeceğiz, sizde bize destek olmaya devam edin" açıklamasını yaptı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Byram yazımın neresinde düşmanlık gördün? senin gibi boşboğaz yağmı çekseydim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yılmaz (5 yıl önce)
    Sayın vekilimize ilgi ve girişimlerinden dolayı teşekkür ederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • OSMANN (5 yıl önce)
    Yiğiti Öldür Hakkını yeme MALAYASPORUN BURDA OLMASININ EN BÜYÜK ETKENLERDEN BİRİ SAYIN VEKİLİMİZ AHMET ÇAKIRDIR. RABBİM YAR VE YARDIMICISI OLSUN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tiger (5 yıl önce)
    Eleştiriye tahammül edilmeli ve stat ın yeri ve yolu çok kötü hijyen sıfır
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (5 yıl önce)
    BIRAKIN BU İŞLERİ HINCAL MEDYA YA OYNUYOR ÇAKIR MEDYA YA OYNUYOR BUNDAN AYLAR ÖNCE YİNE AYNI HINCAL DEĞİLMİYDİ EYM YE BİR SÜRÜ LAFLAR EDEN KİMSE SESİNİ ÇIKARMADI ŞİMDİ KALKMIŞ ALGI OPERASYONU YAPARAK SÖZDE EYM VE MALATYANIN HAKKINI KORUYORLAR FENER MAÇINDA GÖREVLİLER MAÇI STADDA DEĞİL SOYUNMA ODASINDA SEYRETTİ MALATYANIN HAKKINI KORUYANLAR MÜDAHELE ETMEYEN SAYIN VEKİLLER ŞİMDİ KONUŞUYORLAR
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bunlar takıma sahip çıkıyormuş gibi yapıp seçim arefesi tribüne oynuyorlar.bir stadyum işini bile yüzüne gözüne bulaştırıp rezil ettiler.her maç stadın yarısından fazlası boş.çıkmış burda methiyeler düzüyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pardon? Bu klübü buralara taşıyan baş aktör ahmet çakırdır. Ahmet çakırı sevende sevmeyende bilir ve bu yüzden saygı gösterir. Bence boş yapmayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekli ali sen kimsin be düşmanmısın
    0
    0
    Yanıtla
  • Atom karınca (5 yıl önce)KERNEKLİALİ isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya spora başkanlık döneminde olsun simdi vekillik dönemi olsun sonsuz destegini esirgemeyen Ahmet Çakir vekilime teşekkür etmeliyiz adam gibi adam Ahmet ÇAKIR
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Öztürk (5 yıl önce)
    Yahu Allah aşkına adamın söylediği herşey haklı Adem büyük futbol oynamaktan çok karşı takımı eksiktmek derdinde... gol atmaktan çok bedava penaltı alma derdinde... hani hep diyoruz ya ii oynayan kazansın..
    0
    0
    Yanıtla
  • ÜNAL DİLSİZ (5 yıl önce)
    Sayın Vekilim Malatya sporumuzu süper lige çıkarmak için verdiğiniz mücadele takdirde şayan Her zaman olduğu gibi Malatya Sporumuza Sahip çıktınız Malatya Halkı olarak size ne kadar teşekkür etsek o kadar az sizlerin sayesinde Malatya Sporumuz daha iyi yerlere gelecek inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Topçu deniz (5 yıl önce)
    Var yok bi sen varsın Malatyaspor’a destek veren ONURSAL BAŞKAN. Seni seviyoruz Allah için...
    0
    0
    Yanıtla
  • Zalım (5 yıl önce)
    Nerede kaldı düşünce özgürlüğü?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Malatyaspora en büyük desteği sağlayan büyük Başkanın Her zaman Malatyasporumuzun yanında olduğuna Vekilliği döneminde de şahidiz. Onursal Başkan Çakır’a büyük desteği ve Dik duruşu için teşekkürü bir Malatyalı olarak şeref biliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaptan (5 yıl önce)
    Her daim Malatya'nın ve Malatyaspor un hizmetkârı olan kıymetli vekilimize göstermiş olduğu haklı tepkiden dolayı teşekkür ederiz.Malatyaspor ortak paydamız ve gururumuz dur tüm kesimlerin biraraya gelip ortak tepki göstermeleri gerekmektedir şahsım adına teşekkür ederim halkın vekiline
    0
    0
    Yanıtla
  • Mak.44 (5 yıl önce)
    Malatyasporumuzun bu günlere gelmesinde en büyük pay sahibi olan Ahmet Çakır başkanımız Malatya’ya ve Malatyaspor’a sahip çıktığı için kendisine minnettarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nadir doğan (5 yıl önce)
    Bu takıma yaptıkların ortada, yine takımı sahipsiz bırakmadın. Allah razı olsun senden çakır. Adamsın adam...
    0
    0
    Yanıtla