SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Teröre ve Destekçilerine Lanet Olsun"

0
Güncellendi - 2021-10-11 14:14:55
A- A+ PAYLAŞ

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş, Suriye'de terör örgütü PKK/PYD'nin saldırısı sonucu Şehit Özel Harekât Polisleri Cihat Şahin (34) ve Fatih Doğan (27) ile ilgili açıklama yaptı.

Fırat Kalkanı Harekât Bölgesi'nde zırhlı araca terör örgütü PKK/PYD'nin güdümlü füzeyle saldırı düzenledi. Hain saldırıda Polis Özel Harekât bünyesinde görevli olan 2 polis Cihat Şahin ve Fatih Doğan şehit oldu. Gaziantep Özel Harekât Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memurları için tören düzenlenerek, şehitler son yolculuğuna uğurlandı.

“TERÖRE VE DESTEKÇİLERİNE LANET OLSUN”

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş da şehit düşen iki polis ile ilgili konuştu. Başkan Sarıbaş, “Hain terör bir kez daha kara yüzünü bizlere gösterdi. PKK/PYD bölücü örgütünün Tel Rıfat bölgesinden, kahramanlarımızın olduğu noktaya füze atışı yaptığı bilgisini aldık ve ne yazık ki bu alçak saldırı sonucu iki kahramanımızın şehit haberini üzülerek öğrendik. Ebediyete intikal eden kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ile sabırlar diliyorum. Bu namert saldırıyı düzenleyen terör örgütüne de onların destekçilerine de binlerce kez lanet olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Bu arada, şehit polisler için Gaziantep Özel Harekat Şubesi'nde düzenlenen törende, saygı duruşunda bulunulması, şehitlerin öz geçmişinin okunması ve İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar tarafından okunan duanın ardından Cihat Şahin'in cenazesi Elazığ'a, Fatih Doğan'ın cenazesi ise Adıyaman'a gönderildi.

Şehitlerden Fatih Doğan'ın, MHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Doğan'ın oğlu olduğu öğrenildi.

Bülten- Gaziantep, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Duyduğuma göre polislerimize atılan füze Amerikan malı ancak atılan bölge Rus kontrolünde. Nasıl bir cenderenin içine düşürüldük. Nasıl bir dış politika ile yönetiliyoruz. Amerika da Rusya da Suriye de bize düşman. Çık içinden çıkabilirsen. PYDYPG PKK sı da cabası. Bu ülke nasıl yönetiliyor. Esat a düşman olunarak bölge bataklığa dönüştürüldü. Davutoğlunun da payı var. Başbakandı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal (2 yıl önce)
    Tarafsız olsanız ne âlâ,ama yazık ki değilsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal (2 yıl önce)
    Bunuda yayınlamazsan sende bunlardansın yada fondaş, yandaş her ne algılarsan algıla, tarafsızlık ilkesine uy,kaç oldu bu,
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    yeter artik... sehitlerimize allahtan rahmet diliyorum mekanlari cennet olsun aillelerine sabirlar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    Türkiye,Azarbeycan,İran,ırak,Suriye,mısır bir araya gelseler bölgede birlikte hareket etseler,bölgede hem barış sağlanır,hem de terör anında bitirilir ama gel gör ki emperyalistler buna müsade eder mi ,onlar müsade etse bile bu ülkelerin yöneticileri acaba bir araya gelirler mi işte onu bile bilemiyoruz, Şehitlerimizin aziz hatiralari önünde saygı ile egilyorum, mekanları cennet olsun diyorum, değerli aileleri ne sabır diliyorum,aziz milletimizin başı sağ olsun diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    Destek veren baş aktör ABD bunu sağır sultan biliyor , çekiç güç ile Kuzey Irak'ta amacına ulaştı,şimdi sıra Fırat'ın doğusunda ,Rahmetli Erbakan'ın dediği gibi bana ne Amerika'dan diyerek çekiç gücü bu ülkeden def etmişti,meclisin kahramanları conileri ülkemiz üzerinden kuzey Irak'a sokmamisti biz hala muttefiklikten dostluktan baksediyoruz bize dost olmayacak tek ülke ABD dir, ABD den kaçarken Rusya'nın kuracağı tuzaklara karşıda uyanık olmak zorundayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben hicran
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)
    Dün bu haber okurken gözlerim doldu ağladım... Sonra kafamı kaldırıp karşıya baktığımda izbandut gibi Suriyelilerin kahkahalar atarak nargile içtiklerine şahitlik ettim... Yorumum bu kadar ....
    0
    0
    Yanıtla
  • ONAT KILIÇ (2 yıl önce)
    Varlığımız TÜRK Varlığına Armağan olsun.
    0
    0
    Yanıtla