SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tesis İçin Gerekli Destek Verilecek"

0
Güncellendi - 2017-06-23 05:41:17
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Süper Lige çıkmasında büyük katkıları olan Malatya Büyükşehir Belediyesi, şimdi de kulübe tesis desteği veriyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Evkur Yeni Malatyaspor Kulübünün Orduzu’daki Nurettin Soykan Tesislerinde incelemelerde bulundu. Geziye genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ile şube müdürleri de eşlik etti.

İlk olarak Spor Toto Teşkilatı tarafından yapılan yeni binayı gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır daha sonra 1983 yılında yapılan ve halen kullanılmakta olan kulüp tesislerini gezerek, yapılacak tadilat çalışmaları öncesi yetkililerden bilgiler aldı.

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı’dan da bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Evkur Malatyaspor’un modern tesislere sahip olabilmesi için gerekli desteklerin verileceğini belirterek, şimdiden proje çalışmalarına başlandığını söyledi.

İlgili teknik ekiple birlikte yeni ve eski tesisleri gezdiklerini belirten Başkan Çakır, “Süper Lige çıkan takımımıza modern bir çalışma alanı oluşturmak için çalışıyoruz. Yeni binanın tüm eksiklerini giderip, iç mimarisini takımımızın ihtiyacına göre yapacağız. Bir futbol takımının ihtiyaç duyduğu her şeyi yansıtmayı amaçlıyoruz. Evkur Yeni Malatyaspor yönetimiyle bunları oturup istişare edeceğiz. Yeni teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın tesisler ile ilgili beklentilerini biliyorum. Proje çalışmalarına ekip arkadaşlarımız başladı. Süper Ligde kalıcı olmak için tesislerimizi yapmak zorundayız” şeklinde konuştu.

KAMP DÖNÜŞÜ YENİ TESİS KULLANILACAK..

Bu arada, Evkur Yeni Malatyaspor, kullandığı Nurettin Soykan Tesisleri'nin yıkılıp yerine yenisi yapılana kadar kullanılamayan tesise taşınacak.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından projesi çizdirilen yeni tesisin yapımı süresince antrenman sahalarının yanında bulunan tesisi kullanmayı planlayan sarı-siyahlılar, kamp dönüşü buraya taşınacak.

Spor Toto Teşkilatı’nın desteğiyle 8 yıl önce yapımına başlanmasına rağmen geçen sürede bir türlü bitirilemeyen tesisin eksilerini tamamlayarak kamp dönüşü buraya taşınmayı planlayan kulüp, çalışmalara başladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin tamamlama işini üstlendiği tesisin ince işlerinin bulunduğu, ayrıca daha önceden yapılmasına rağmen kullanılmadığı için çürüyen ahşap malzemelerin de yenisiyle değiştirileceği ifade edildi.

Evkur Yeni Malatyaspor Temmuz ayının son haftasında tamamlayacağı yeni sezon kampının dönüşünde, yeni tesisi kullanacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

EYMS'nin kamp sonrası kullanacağı Orduzu Pınarbaşı'ndaki yeni tesis

EYMS'nin yıktırılıp yeniden yapılacak olan Orduzu Pınarbaşı'ndaki mevcut tesisi

Çakır'ın incelemeleri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Huseyin (6 yıl önce)
    Kel kafaya 3-5tel sac ekilmis gibi duruyor biraz agac ekin lutfen yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • can taner (6 yıl önce)
    özellikle antrenman sahalarının etrafı ağaçlandırılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • fbay (6 yıl önce)
    acilen ağaçlandırılması ve yeşil alan kazandırılması gerekiyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    benim anlamadığım antrenman sahasının yanında spor totonun yaptığı yeni tesis dururken yeni bir tesis daha niye yapılıyor? paramız çok herhalde. yeni tesisin eksikleri giderilir ve pek ala yepyeni tesis olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut Öztürk (6 yıl önce)
    Her platforma yazdım yazıyorum ağaçlandırılması için. Ağaçsız ve çok çirkin bir görünüm var antrenman sahalarının etrafında TV'de gördükçe Malatyamız adına utanıyorum. Beydağını ağaçlandıran bir tecrübe var buralara yetişkin ağaçlar dikmek çok mu zor?
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit (6 yıl önce)
    süper lige hiç yakışmayan bi tesis, futbolcu olsam 5 dk durmam, inşallah yeni tesisi tez zamanda ve malatya'ya yakışır şekilde yaparlar. Bir de Allah aşkına yıllardır o antrenman sahası kullanılıyo etrafına bi ağaç dikin, yeşillendirin, çevreyi bi güzelleştirin dağ başında çalışıyolar resmen ya, hiç mi kafanız çalışmıyo, ahh ahh ne diyim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramiz Taç (6 yıl önce)
    Allah razı olsun başkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (6 yıl önce)
    Geç kalındı 11yil süper ligde oynayan bir kulübe o tesis yakışmıyor stadimiza veya tesise rahmetli soykanin ismi verilmelidir.o günlerde hiç bir geliri olmayan kulübü cebinden harciyarak lige çıkaran efsane başkana vefa zamanıdır diyorum.
    0
    0
    Yanıtla