SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Test Sonuçlarına Göre Müsaade Edilmeli"

0
Güncellendi - 2020-03-26 21:18:16
A- A+ PAYLAŞ

Yeni tip koronavirüs (COVID-19) nedeniyle ligler tatil edilirken, birçok kulüp futbolcularına evlerinde çalışmaları için bir antrenman programı uyguladı. BtcTurk Yeni Malatyaspor’da da teknik heyet, verdiği program kapsamında futbolcuların bireysel çalışmalarına yardımcı oluyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen, "Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı"ndan sonra Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında gerçekleştirilen bir toplantıyla liglerin ertelenmesi kararı alınmıştı.

19 Mart’ta liglerin ertelenmesinin ardından teknik heyet ve futbolcular izne ayrıldı. Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de yeni takvim gelişen şartlar doğrultusunda yapılacak çalışmaların sonrasında belli olacak. Liglerin yeniden başlayacağı tarihin netleşeceği günü bekleyen BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik heyet, futbolcuların bireysel antrenmanlara devam etmeleri adına bir program hazırladı. Evlerinde kalan futbolcular, bireysel antrenmanlarını sürdürüyor. 

Skorer’e açıklamada bulunan BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, oyuncuların bireysel çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. 

Futbolcuların yaptıkları çalışmaların videolarla kendilerine aktarıldığını kaydeden Karaman, “Teknik ekibimiz bunları denetliyor. Fakat esas yapılması gereken şey testten bütün sporcuların ve buna dahil olan personelin bakın hatta buna tüm millette dahil aslında sadece sporcu deyip ayrıcalık olmamalı.. Bir an önce bu testi herkesin olması gerekir. Bizim önceliklerimiz şu; eğer bize bir antrenman tarihi ya da maç tarihi verilirse futbol federasyonundan bizim antrenman yapmamız gerekiyor. Ancak bundan önemlisi yüzde yüz tüm sporcu ve teknik heyetin veya spora bağlı tüm personelin kesinlikle teste girip, bu test sonuçlarına göre spor branşlarındaki isimlerin çalışmalarına başlamalarına müsaade edilmeli. Yoksa asla böyle bir müsaadeye yer yok diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız