SON DAKİKA
SON DEPREMLER

THY Uçağının 11 Saatlik Tehirine Yolculardan Tepki

THY Uçağının 11 Saatlik Tehirine Yolculardan Tepki
A- A+ PAYLAŞ

THY’nin Malatya-İstanbul seferini yapacak saat 14.10 tarifeli uçağı teknik bir arızadan dolayı kalkamayınca, THY, sürekli tarife değişikliği yaparak, en son vatandaşlara saat 01.00 tarifesini bildirdi.

Malatya Havalimanına, THY’nin Malatya-İstanbul arasında  saat 14.10 tarifeli uçağı ile yapılacak  giden vatandaşlar , uçağın teknik arızadan dolayı kalkamaması üzerine büyük bir sıkıntı yaşadılar. 

THY, yolculara SMS göndererek, uçağın kalkışını sürekli erteleyerek ileri bir saate attı, Ancak vatandaşlara en son uçağın kalkışı için saat 01.00 verildi. 

Bayram günü, saatlerdir vatandaşlar Malatya Havalimanında bekliyorlar. 

Bazı vatandaşlar sosyal medya da THY’nin SMS’lerini ve havaalanı içinden fotoğraf paylaşarak, THY’ye tepki gösterdiler.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Oğuz (1 yıl önce)
    Bunu yaptı ise THY bence uzun bir süre TH yollarını kullanmayın ders olsun onlara başka uçak firmalarını kullanın para kazanamazlarsa hizmet daha güzel devam eder ders alırlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Depremzedelerden (1 yıl önce)
    Biz yıllardıııııııııııııır ailece THY müşterisiyiz ve olmaya da devam edeceğiz.Ben bugüne kadar THY'nin bırakın bu havalimanını İstanbul havalimanı(İGA) dünyanın en büyük havalimanları arasında gösterilir yaptığım yolculuklarda daha 1 dakika rötar yaptığına tanıklık etmedim.
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Dostum kimyasal uyusturucu mu kullanıyorsun ne yapıyorsun bilmem ama bu neyin kafası, sen ne yaşıyorsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kadriye Aydin (1 yıl önce)
    Madem teknik arıza var o zaman neden başka bir uçak getirilmedi bir uçak bileti zaten çok pahalı ben sürekli sizin müşterilerinizden biriyim Birde havaalanınada bir çok kimse bir şey alıp yiyemez orada da herşey çok pahalı satılıyor
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Otogara otobüsmü getiriyorsun başka uçak bir uçak getirilmedi diyorsun ablacım
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Aynur Gültürk (1 yıl önce)
    Benim kızımda dün mağdur oldu saat gece 2.30 da uçak kalktı sürekli oyaladilar madem bir sıkıntı vardı evinize gidin yada kaldığıniz yere gidin şu saatte gelin denseydi. Üstelik müşteri hizmetlerini aradık defalarca . En son aradığımda saat 01.00 de denen uçağın 2.20 olarak göründüğünü belirtti tam 12 -13 saat mağdur oldu tüm yolcular böyle bir rezalet görülmedi şimdiye kadar. Muhatap olacak kimseyi de bulamadık şikayetçiyiz bu konuda yayınlayabilirsiniz
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Suat Sezik (1 yıl önce)
    Selamlar Ben de bu THY zedelerden biriyim malesef. Teknik arıza giderilmesine Rahmen uçuş ekibinin uçuş sürelerinin dolması ve dinlenmeye çekilmesiyle saat sabah 1 de gelen Malatya uçagıyla yeni uçuş ekibinin gelmesiyle uçagımız havalanabildi. THY sınıfta kaldı yani
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 yıl önce)
    THY bayramın birinci günü de aynısını yaptı saat 14.25 d havalanması gereken uçak saat 17.00 d havalandı sürekli msj atilar 40 dakika da bir ertelendi görevli ye sorduğumzda uçak Antalya da gldi gecikme oyuzden pilot anos yaptı istbl da rüzgar varms dedi yani ksaca oyladilar bizi saat 18.40 d istnbl havaalanı indi yirmi dakika d teker üstü gtti aprona yanaşana kdr saat 19.10 etti çok şükür geldik dedim istbl da pilotun dedgi gibi rüzgar filanda yok du yani sevep herneysecok ayıp bisy milleti aç susuz orada nöbette dikmenin anlamı yok saatlerce sanki bedava goturyor, gbi THY yakışmıyor bu hareket Lee.
    %65
    %35
    Yanıtla