SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TIR Kayısı Yüklü Kamyona Çarptı

0
Güncellendi - 2016-06-20 04:08:32
TIR Kayısı Yüklü Kamyona Çarptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Adıyaman karayolunda yolun kenarında park eden kayısı yüklü bir kamyona, ana yolda hızla seyreden bir TIR arkadan çarpı. Kazada TIR sürücüsü ağır yaralanırken, kamyondaki kayısılar yola savruldu. Gölbaşı yakınlarında da Malatya yönüne gelen otomobil şarampole uçtu, 2 kişi ağır yaralandı.

TIR KAMYONA ÇARPTI..

Kaza Malatya-Adıyaman Karayolu’nun Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenek Mahallesinde yaşandı. Sabah saat 06.00 sıralarında yaşanan kazada iddiaya göre, Malatya’dan Mersin’e giden 44 EC 474 plakalı kayısı yüklü kamyon, Erkenek Mahallesinde yolun kenarına park etti. Bu sırada aynı güzergahtan ilerleyen Halil Korkmaz (27) yönetimindeki 63 FC 434 plakalı TIR, park halindeki kamyona arkadan çaptı. Kazada TIR sürücüsü Halil Korkmaz ağır yaralanırken, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrası kamyondaki kayısılar yola savrulurken, trafik akışı yaklaşık 6 saat tek şeritten sağlandı. Kamyona arkadan çarpan TIR’ın ön kısmı kazada tamamen hurdaya dönerken, karayolları ekibi de kaza bölgesinde çevre emniyeti aldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

MALATYA YOLUNDA..

Bu arada,  Adana istikametinden Malatya istikametine gitmekte olan Deniz Karadağ yönetimindeki 01 V 4171 plakalı otomobil sürücüsü, Adıyaman-Gölbaşı Balkar Beldesi’nde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle şarampole uçtu.

Kazada otomobil sürücüsü Deniz Karadağ ile Vahdettin Yavuz ağır yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan durumu ciddi olan Deniz Karadağ ambulans ile Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. (En alttaki fotoğraf bu kazadan)

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

kaza4

kaza3

kaza2

ADIYAMAN’IN GÖLBAŞI İLÇESİ BALKAR BELDESİNDE ŞARAMPOLE UÇAN OTOMOBİLDE BULUNAN 2 KİŞİ AĞIR YARALANDI. (KÜRŞAT AKTAŞ/ADIYAMAN-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız