SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÖTM'ye Sağlık Personeli Alınacak

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesindeki Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere toplam 124'ü ebe ve hemşire olmak üzere 155 sağlık personelinin alınacağı açıklandı.

Personel alımıyla ilgili olarak üniversitenin internet sitesinde de yeralan ilanda şu bilgiler yeraldı:

"İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi (657 Sayılı Yasanın 4/B maddesine tabi) Sözleşmeli Personel Alım İlanı
28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslarda belirtilen yöntemle Üniversitemiz Turgut Özal Tıp Merkezinde görevlendirmek üzere personel istihdam edilecektir. 2004 ve 2006 yıllarına ait KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla alım yapılacak olan aşağıda yazılı her bir unvan için boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonunun beş katına kadar aday arasından İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi tarafından yapılacak sözlü sınav başarısı sırasına göre yerleştirme yapılacaktır.

KADRO UNVANI, SAYI VE ÖGRENİM DURUMU
124 Hemşire: Hemşirelik ve Ebe Pozisyonları için; Hemşirelik veya Ebelik alanında 4 yıllık lisans veya önlisans mezunu olmak veya 4 yıllık Sağlık Memurluğu ya da Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik veya Ebelik Bölümü mezunu,

1 Adet Diğer Sağlık Personeli Meslek Yüksek Okulu Kimya Programı Mezunu

6 Adet Sağlık Teknikeri Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Tıbbi Laboratuar Bölümü veya Programı mezunu

5 Adet Sağlık Teknikeri Sağlık Hizmetleri. Meslek Yüksek Okulu Anestezi Programı mezunu

4 Adet Diğer Sağlık Personeli (Sağlık Teknisyeni) Sağlık Meslek Lisesi Anestezi Teknisyenliği Bölümü mezunu

7 Adet Sağlık Teknikeri Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Radyoloji Bölümü veya Programı mezunu

3 Adet Diğer Sağlık Personeli (Sağlık Teknisyeni) Sağlık Meslek Lisesi Radyoloji Teknisyenliği Bölümü mezunu

2 Adet Diğer Sağlık Personeli (Biyolog) Fakültelerin ( 4 Yıl ) Biyoloji Bölümü mezunu

3 Adet Sağlık Teknikeri Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümü mezunu

BAŞVURU YAPACAK ADAYLARDA ARANAN KOŞULLAR
(1) 657 Sayılı Kanunun 48 inci maddesinin 4., 5., 6. ve 7’nci bentlerinde belirtilen genel şartları haiz bulunmak,
(2) Alım yapılacak branşlarda belirlenen fakülte , yüksek okul (lisans, önlisans) veya meslek lisesinden mezun olmak,
(3) 2004 ve 2006 KPSS (B) Grubu Sınavlarına girmiş olmak ve sınav sonuç belgesi bulunmak.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI
(1) Adaylar 11.10.2007 tarihinden itibaren 15 gün içinde (mesai sonuna kadar) hangi pozisyona başvurduklarını belirten başvuru dilekçesi, özgeçmiş, mezuniyet belgesinin aslı veya noter tasdikli sureti, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2004 veya 2006 KPSS (B) grubu puan belgesinden herhangi biri ile birlikte Turgut Özal Tıp Merkezi İnsan Kaynakları Birimine müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular, eksik belgeli başvurular ve gecikmeler kabul edilmeyecektir.

(2) KPSS (B) grubu puan sıralamasından sonra Kurumumuz tarafından düzenlenecek sözlü sınava alınmaya hak kazananların isimleri başvuru bitim tarihinden itibaren en geç 3 iş günü içinde Kurumumuzun web sayfasında (www.inonu.edu.tr) ilan edilecektir.

(3) Sözlü sınav www.inonu.edu.tr adresinde ilan edilecek tarih ve saatte Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimlik Toplantı Salonu’nda yapılacaktır.

(4) Sözlü sınav sonuçları sınavdan sonra en geç 1 (bir) hafta içerisinde www.inonu.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca adaylara tebligat yapılmayacaktır.

(5) Başarılı olarak www.inonu.edu.tr adresinde ilan edilen adayların ilan tarihinden itibaren 7 gün içinde Kurumumuz tarafından aşağıda talep edilen belgelerle birlikte Turgut Özal Tıp Merkezi İnsan Kaynakları birimine şahsen başvurmaları gerekmektedir:

I. 6 adet vesikalık fotoğraf,
II. Nüfus cüzdanının 2 adet fotokopisi,
III. İkametgah belgesi,
IV. Adliyeden alınacak sicil temiz kağıdı,
V. Diplomanın aslı veya noter tasdikli fotokopisi
VI. SSK numarası (Daha önce çalışmış adaylardan talep edilmektedir),
VII. Üniversitemiz yerleşkesindeki Yapı Kredi Bankası’nda açtırılan maaş hesabına ait hesap cüzdanının fotokopisi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız