SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Traktörün Altında Kalan Sürücü Öldü

0
Güncellendi - 2019-05-22 02:56:40
Traktörün Altında Kalan Sürücü Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde takla atan traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Hekimhan’ın Karaköcek Mahallesi'nde Kemal Akıncı (68) idaresindeki 44 DE 568 plakalı traktör, kontrolden çıktı. Sürücünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu takla atan traktörün altında kalan Akıncı olay yerinde hayatını kaybetti.

Akıncı’nın cesedi, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.  Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

İha- AA

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kurtbey (4 yıl önce)
    Allah Rahmet Eylesin Ama bilinçsiz bir milleriz traktörler deki tepe demirleri can kurtarır Gece ana yola çıkmaları durumunda reflektör Park lambası park lambaları römork da çabuk geçtiğinden dolayı geliştirilmiş led lambalar kullanılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilirkişi (4 yıl önce)
    Allah Rahmet Eylesin. Kemal Amca cok güzel bir insan idi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Reşit (4 yıl önce)
    Allah rahmet etsin, fakat bu traktör ve pat-pat motor kazalarından hiç ders çıkarmayacağız sanırım. Traktörlerin üstünde koruma demiri vardır, devrildiğinde dönmesin ya da takla atmasın diye,, kolay takılabilen bir aparattır. Melesef bu kazada ki traktöre takılmamış. Ayrıca şehirler arası yollarda kontrolsüzce yollara dalış yapan pat-pat (çapa) motorlarını ve bizleri Allah korusun! Denetimsizlik ve Bizlerin duyarsızlığı canımıza mal olmaya devam edecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tam da dediğinizi yazacaktım. O traktör üzerindeki koruma demiri neden çıkarılır, ya da takılmaz?! Arabalarda emniyet kemeri ne kadar önemli ise, traktörlerde de koruma demiri o kadar önemlidir!
    0
    0
    Yanıtla