SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Transfer Çalışması Sürecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:22:07
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, yeni sezon için iyi bir kadro kurduklarını söyledi. 

Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten ve Kulüp Genel Müdürü Murat Beytekin ile AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü Sertaç Uraz'ı ziyaret eden Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Gevrek, takımın Bolu'da süren ikinci etap kamp çalışmalarını ziyaret ettiğini belirterek, "Takımımız, ikinci etap kamp çalışmalarını Bolu Koru Otel'de sürdürüyor. Bizde geçtiğimiz günlerde kampı ziyaret ederek, çalışmaları yerinde gördük. Öte yandan takımımızın Keçiörengücü ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını da takip ettik. Hazırlık maçları bir ölçü değil ama takımımız tam anlamıyla hazır değil. İyi bir takımız ama hazır değiliz. İyi bir kamp süreci geçirip, lige hazır hale geleceğiz" dedi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Gevrek, "Transfer çalışmaları son güne kadar devam edecek. Hazırlık maçları yapılıyor, kamp çalışmaları yoğun tempoda devam ediyor. Eksik görülen mevkiler olursa o bölgelere transfer yapılabilir. Özellikle hazırlık maçlarında da takımın durumuna bakacağız. Biz de hazırlık maçlarını izleyeceğiz. Hocamızın da talebine göre bir forvet üzerinde duruyoruz. Takımdaki 2 forvetimiz de çok iyi. Hocamızdan futbolcularımızdan memnun. Gerek duyulursa forvete transfer yapabiliriz" şeklinde konuştu.

"TECRÜBELİ FUTBOLCULARLA ANLAŞTIK"

Gevrek, iyi bir kadro kurduklarını ifade ederek, "Teknik direktör arayışı çerçevesinde yaklaşık 15 gün transferi durdurduk. Hocamız belli olsun ve onun isteğine göre transfer yapalım istedik. Bu anlamda hocamızın isteği doğrultusunda transferlerimizi yaptık. Şampiyonluğa oynamamızdan dolayı hocamız tecrübeli futbolcuları kadrosunda görmek istedi. Biz de bu kapsamda transferlerimizi yaptık. Takımımız çok fazla yaşlı değil. Birkaç tane daha genç oyuncu takviye edebiliriz" diye konuştu.

Altyapıya önem vereceklerini dile getiren Gevrek, "Sadece Malatya değil, Türkiye'de altyapı anlamında sıkıntı var. Biz, yönetim olarak altyapıya önem vereceğiz. Bu noktada çalışmalarımız olacak. Çünkü altyapıda futbolcu yetiştirirsek hem takımımız hem de Türkiye için yararlı olur" dedi.

AKSA'YI ZİYARET ETTİLER

Öte yandan AKSA'yı ziyaret eden Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "Malatya'da bir dizi ziyaretlerimiz olmuştu. Bugün de AKSA Doğalgaz Bölge Müdürümüz ile bir araya geldik. Bu ziyaretlerimizi sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.

AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü Sertaç Uraz ise, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, "Yeni Malatyaspor'un başarılı olması en büyük temennimizdir. Biliyoruz ki, Yeni Malatyaspor'un başarısı tüm Malatya'nın başarısıdır. Basından takip ettiğimiz kadarıyla da bu sezon için iyi bir takım kuruldu. Biz de elimizden geldiği kadarıyla Yeni Malatyaspor'un yanında olacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız