SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Transfer Tahtasının Açılmasına Meşaleli Kutlama

Transfer Tahtasının Açılmasına Meşaleli Kutlama
A- A+ PAYLAŞ

Eskişehirspor, Trabzonspor’a olan borcunu ödemesinin ardından 4 yılın sonunda transfer yasağını kaldırdı.

Eskişehirspor son olarak Trabzonspor’a borcunu ödeyip, borcu bulunan tüm kulüp antrenör ve futbolculardan gerekli imzaları alarak transfer tahtasını 4 yılın sonunda açtı.

Eskişehirspor’un yeni göreve gelen başkanı Erkan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kulübün transfer yasağının kaldırıldığını açıkladı. Başkan Koca paylaşımında, “Tüm Eskişehirspor camiasına hayırlı uğurlu olsun. Transfer tahtamız açılmıştır. Eskişehirspor sonsuza kadar yaşayacaktır. Karanlık aydınlığa dönüşür elbet. Siz o gün bayramı, kutlamayı görün” ifadelerine yer verdi.

Aynı dakikalarda Trabzonspor Kulübü resmi sosyal medya hesabından, Erkan Zengin’in ücretinin ödendiğini şu ifadelerle duyurdu;

“Kulübümüz ile Eskişehirspor Kulübü arasında Erkan Zengin transferi dolayısıyla devam eden hukuki süreç, ilgili kulübün gerekli ödemeyi bugün itibarıyla kulübümüz banka hesabına yatırması ile birlikte son bulmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Eskişehirspor Kulübü ise borcun ödenmesinden sonra kalkan transfer yasağını Cem Yılmaz’ın filminden alıntı yaparak, esprili bir dille duyurdu. Paylaşımlar kısa sürede çok sayıda beğeni topladı.

Eskişehirspor taraftarları, transfer yasağının kaldırılmasını kutlamak amacıyla bir araya geldi. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri önünde buluşan kalabalık Kırmızı Şimşekler grubu, meşaleler yakarak görkemli bir kutlama gerçekleştiler. 

Yaklaşık 4 yıl sonra Trabzonspor’a olan borcun ödenmesiyle açılan Eskişehirspor’un transfer tahtası haberi, taraftarlar başta olmak üzere tüm şehri büyük bir sevince boğdu. AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan’ın da katıldığı gösteride, Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca gelişmelerle alakalı olarak açıklamalarda bulundu.

Eskişehir, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız